Ομορφιά

Το μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη πριν τον γάμο του: «Μακριά τα MME τη μέρα αυτή»

Ο Πάνος Μουζουράκης ντύνεται γαμπρός το Σάββατο 27 Μαΐου στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαριλούς Κοζάρη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο γνωστός καλλιτέχνης το βράδυ της Τετάρτης 24/5 τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο απαγγέλει ένα δικό του ποίημα και ζητά με τον δικό του τρόπο οι δημοσιογράφοι να μην παρευρεθούν στο γεγονός.

Παράλληλα, πετάει σπόντες για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το φύλο του μωρού του ενώ ανέφερε πως θα ήθελε ένας από τους κουμπάρους τους να είναι ο Πατήρ Αντώνιος.

Η εκπομπή, «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 25/5 πρόβαλε το σχετικό βίντεο του Πάνου Μουζουράκη το οποίο έλεγε:

«Μα πλησιάζει ο γάμος μου και όχι να προκαλέσω θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω… Αφού το μέρος βγάλατε την ώρα και τη μέρα το φύλο του απογόνου το είπατε στον αέρα το φύλλο φτερό το κάνατε σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για το γάμο μου free giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ λοιπόν ας μείνει εδώ αν και με τιμάει να θεωρείται ο γάμος μου θέμα που πουλάει μα είναι προσωπική στιγμή και ας φαίνεται του τρελού πώς με παντρεύεται το πλάσμα αυτό ενώπιον του Θεού.

Θα είμαστε σε κύκλο μικρό οικογένεια κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω μακριά από τα MME την μέρα αυτή να ζήσω να νιώσω το μυστήριο την αγωνία την λαχτάρα να κλάψω να συγκινηθώ να πω μία σαχλαμάρα. Πολύ θα είναι το άγχος μου και θα ναι παραπάνω αν πρέπει να σας αρνηθώ μία δήλωση να κάνω είναι το παίξω ψύχραιμος μπροστά από το φακό σας έχω δικός μου θα εμμονές δεν θέλω τον δικό σας κι αν όλα αυτά που είπα εδώ δεν είναι αρκετά σηκώνει ψηλά τα χέρια μου και καλή καρδιά. Κατανοώ είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποια το έχουν για αρχή.

Δεν ήταν υπονοούμενο ήταν υπνομνημονεύματα όπως λένε και στην Αμερική όλα σε καλό πνεύμα και άμα παρερμηνευτεί το συγνώμη θα ζητήσω και όποιος έχει την μύγα μου ας μου τη φέρει πίσω. Πίσω λοιπόν στο θέμα μου παρακαλώ δεν σας ζητάω θα σας κεράσω κουραμπιέ και ένα ζεστό κακάο να θυμηθείς πού ήσουν παιδί τις συμβουλές μεγάλων… αν θέλεις να σε σέβονται να σέβεσαι τον άλλον και η επιθυμία μου που να με συμπαθάτε στο γάμο μην ελάτε. Νομίζω το παράκανα αφέθηκα στον οίστρο κάτι μέσα μου μου λέει το μισό το ποίημα σβήστο.

Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν θα το σεβαστείτε αν στείλετε το στόλο σας και τον ταλαιπωρείται για ένα πλάνο και μία φωτό κάτω από το λιοπύρι εμείς θα τους κεράσουμε και αυτός ένα ποτήρι …δημοσιογράφους κάμερες κρυμμένους παπαράτσι απλά για να το ξέρετε δεν θα είσαστε εντάξει.

Υστερόγραφο παραλίγο να το ξεχάσω δεν θέλω σε καμία περίπτωση… γράφτηκε κάτι που δεν ισχύει… ωστόσο ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στο γάμο μας ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα κουμπάρο πέμπτο να πω τον πάτερ Αντώνη κι αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον Κοκλώνη, μα τον ένα τον φόρτωσαν σκάνδαλα τραβάει μεγάλο ζόρι και ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο fame story» έλεγε στο βίντεό του ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα όπως προβλήθηκε στο «Happy Day».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button