Πολιτική

Το γεύμα Μητσοτάκη με δημοσιογράφους σε ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια πριν τις ευρωεκλογές – «Η μέρα είναι αφιερωμένη στους Coldpaly»

Σε χαλαρή διάθεση, ντυμένος απλά και πίνοντας μπύρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε με δημοσιογράφους σε γνωστή ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια, όπου τους παρέθεσε γεύμα, μόλις ένα 24ωρο πριν τις ευρωεκλογές.

Χαμογελαστός κι ευδιάθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία ευχάριστη συζήτηση με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι σήμερα, Σάββατο (08.07.24 η μέρα είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση και στους Coldplay, καθώς ο ίδιος θα παρακολουθήσει τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ απόψε.

Παράλληά, όμως, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το βυτιοφόρο στον Ισθμό Κορίνθου, επισημαίνοντας ότι «τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες».

To άρθρο Το γεύμα Μητσοτάκη με δημοσιογράφους σε ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια πριν τις ευρωεκλογές – «Η μέρα είναι αφιερωμένη στους Coldpaly» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button