Πολιτική

Το βίντεο Κασσελάκη με τη Φάρλι πριν τις ευρωεκλογές: «Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας»

Ένα βίντεο μέσα από το οποίο θέλει να στείλει μήνυμα τους πολίτες ενόψει των ευρωεκλογών ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είναι μαζί με την αγαπημένη του σκυλίτσα την Φάρλι σε ένα πάρκο και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες για τις ευρωεκλογές.

«Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας», λέει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης παίζοντας ανέμελα με τη Φάρλι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τόσους μήνες πια ξέρετε ποιος είμαι με τα καλά μου, τα στραβά μου, αλλά πάντα αληθινός και αυθεντικός μπροστά σας και απέναντί σας. Εχω δει τις καρδούλες, έχω δει τα hate comments, αυτά τα ευχάριστα σχόλια, αλλά άνθρωποι είμαστε. Είμαστε εδώ και για να συμφωνούμε και για να διαφωνούμε. Τώρα στην τελική ευθεία, ένα πράγμα ήθελα να σας ρωτήσω. Σας αρέσει η ζωή που ζείτε; Δεν εννοώ τις παρέες σας, τους κολλητούς σας, τους έρωτές σας. Εννοώ τη ζωή που έχει φτιάξει αυτό το κράτος, που έχουν φτιάξει άλλοι για εσάς. Που αξίζετε τις σπουδές, αλλά τις κάνει άλλος που έχει λεφτά. Που αξίζετε την δουλειά, αλλά την κάνει άλλος που έχει μέσο. Που αξίζετε μια ευκαιρία και η χώρα δεν σας τη δίνει. Αν νιώθετε έτσι πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας. Δώστε μισή ώρα από την Κυριακή σας για τις ζωές σας».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Και καταλήγει ως εξής: «Αξίζουμε μια καλύτερη ζωή, τώρα».

To άρθρο Το βίντεο Κασσελάκη με τη Φάρλι πριν τις ευρωεκλογές: «Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button