lifestyle

Λένα Δροσάκη: Kάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω, ο γιος μου είναι το στήριγμά μου

Τη Λένα Δροσάκη υποδέχτηκε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή της «Πρωινό Σου Σου» της Πέμπτης (16.05.2024). Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το κίνημα metoo στην Ελλάδα, αλλά και για τη διαχείριση του διαζυγίου της, σε σχέση με το γιο της.

Αρχικά, η Λένα Δροσάκη είπε στην Ελένη Τσολάκη για το κίνημα του metoo και πώς την επηρέασαν σε προσωπικό επίπεδο οι αποκαλύψεις που έρχονταν στο φως:

«Το αποτέλεσμα του metoo στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το καλό είναι ότι ο κόσμος άρχισε να μιλάει. Μετά τις καταγγελίες για το metoo και εφόσον έρθει μια καλή τιμωρία, ίσως αλλάξουν κάποιες συμπεριφορές. Όλες οι στιγμές που πέρασα ήταν δύσκολες. Κατά τη διάρκεια του metoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου λόγω φόβου.

Αλλά υπήρξαν και άνθρωποι που ήρθαν και με στήριξαν. Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω. Ο γιος μου είναι το στήριγμά μου στη ζωή μου», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

 

Για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και για το πώς το διαχειρίζεται σε σχέση με τον γιο της, η Λένα Δροσάκη εξομολογήθηκε:

«Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω! Συνηθίζει όμως γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, είμαστε εκεί για να του εξηγούμε κάθε φορά ότι έχει ανάγκη και ότι καταλαβαίνει».

To άρθρο Λένα Δροσάκη: Kάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω, ο γιος μου είναι το στήριγμά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button