lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις ποικιλία και ψυχική διέγερση αυτές τις μέρες. Οι ανησυχίες που κρατάς μακριά για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου, την πορεία της ζωής σου, την καριέρα ή τη φήμη σου είναι η πιθανή ρίζα των σημερινών εντάσεων, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια τεταμένη όψη.

Αντί να ενδώσεις στην παρανοϊκή σκέψη, βάλε στόχο να εστιάσεις σε αδύναμες περιοχές και να τις διορθώσεις με ένα βήμα τη φορά.

Αυτό που είναι πλέον θεραπευτικό είναι η δέσμευση για συστηματική επίλυση μικροπροβλημάτων. Μπορεί να υπάρχει μια κάπως εμμονική τάση σε ορισμένες πτυχές.

Δίδυμοι: Στο πρώτο μέρος της ημέρας κάτι μπορεί να απασχολεί το μυαλό σου όπως ένα ηθικό δίλημμα, ανησυχία πιθανώς οικονομική, ή αβεβαιότητα για το επόμενο βήμα σου. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες ευκαιρίες και ίσως χρειαστεί να κάνεις μια μικρή προσαρμογή για να επιστρέψεις σε καλό δρόμο.

Μπορεί να αντιμετωπίσεις διαφωνίες σχετικά με τις δαπάνες, τις αξίες και το σεβασμό ή υπάρχει μια εσωτερική μάχη καθώς αμφισβητείς τον εαυτό σου ή τις πρόσφατες επιλογές σου.

Εάν οι γύρω σου είναι δυσαρεστημένοι, προσπάθησε να σκεφτείς στρατηγικές για να επιλέξεις μια πλευρά ή να πάρεις θέση, καθώς το να το παίζεις και στα δύο ταμπλό χρησιμεύει απλώς για να περιπλέξει περισσότερο τη ζωή σου.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξει ένα έναυσμα για ένα άλυτο, προϋπάρχον θέμα στο πρώτο μισό της ημέρας. Εάν αισθάνεσαι ότι σε οδηγεί η επιθυμία να εξαλείψεις δυσάρεστα στοιχεία του παρελθόντος, προσπάθησε να σχεδιάσεις μια στρατηγική αντί να βιάζεις τα πράγματα.

Μπορεί να προκύψει ένταση σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος ή παραμελημένος, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με αυτό που μπορεί να υπονομεύει την ευτυχίας σου.

Πρόσεξε επίσης για ασαφή προβλήματα που βασίζονται σε φόβους προδοσίας, ζήλιας ή αγανάκτησης.

Λέων: Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να αποσυμπιεστείς και να αναπληρώσεις την ενέργεια σου.

Ωστόσο ο Ήλιος σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Πλούτωνα νωρίς σήμερα και μπορεί να υπάρξουν προσωρινά εμπόδια στην ξεκούραση και τη θεραπεία σου.

Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο σου, μπορεί να αφορά φόβους για αλλαγές σε μια σχέση. Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να προσεγγίσεις διακριτικά ένα θέμα αντί να το αντιμετωπίσεις σωστά, αλλά μη φοβάσαι να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου πριν τα εκφράσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button