lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο τεταμένες ή νευρικές με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα να είναι στο παιχνίδι. Με αυτή τη διέλευση οι άνθρωποι μπορεί να κρατούν για τον εαυτό τους τις ιδέες και τις απόψεις τους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια τριβή.

Σήμερα έρχεται στην επιφάνεια ένα θαμμένο ζήτημα. Υπάρχει ένταση γιατί αισθάνεσαι ότι κάποιος που αγαπάς προσπαθεί να σε παραγκωνίσει. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με τους τρόπους ή τις απόψεις σου, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις.

Δίδυμοι: Υπάρχουν πολλά να μάθεις ή να μοιραστείς και οι συζητήσεις τείνουν να κυλούν όμορφα. Οικογενειακά θέματα λύνονται σήμερα με επιτυχία. Ωστόσο νιώθεις πως κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός και δύο βήματα προς τα πίσω με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα.

Η υπερβολική σκέψη μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και η καχυποψία μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας. Χρηματικά θέματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας σε δυσκολεύουν και απαιτούν προσεκτικό χειρισμό.

Καρκίνος: Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σε προκαλεί ευθέως, αφού ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου. Έχεις να κάνεις με ένα δύσκολο άτομο ή μια δύσκολη κατάσταση. Ενδεχομένως να προκύψει μια σύγκρουση μέσα σου.

Οι άνθρωποι γύρω σου σε προκαλούν ή προσπαθούν αν σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Νιώθεις λίγο αποκλεισμένη. Κάτι σε εμποδίζει προσωρινά από το να εξερευνήσεις τις επιλογές ή τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και ενώ μπορεί να κρατάς τα πράγματα απλά, με αυτή τη διέλευση γεννιούνται προβλήματα: φόβος προδοσίας, ζήλια και δυσαρέσκειας. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεση του με τον Πλούτωνα και οι ανάγκες σου φαίνονται μεγαλύτερες.

Η πίεση για να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις στις πλάτες σου είναι τεράστια. Δεν αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά και σωματικά. Η επιθυμία σου να χαλαρώσεις μπορεί να αμφισβητηθεί και είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για μια υγιή ισορροπία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button