lifestyle

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Στην Ιταλία πέρασα ένα διάστημα τρώγοντας μόνο μπισκότα

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγε στο εξωτερικό μίλησε στην OnTime, ο ηθοποιός και μοντέλο, Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Τζώνυ Θεδοωρίδης είχε πέσει θύμα απάτης στην Ιταλία, όμως δεν το έβαλε κάτω αν και πέρασε ένα διάστημα τρώγοντας μόνο μπισκότα.

Ποια πιστεύεις ότι είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

Το ότι έφυγα για το εξωτερικό, όταν ήμουν μικρός. Τότε, το να πας στο εξωτερικό ήταν δύσκολο, και να επιβιώσεις και να κάνεις διάφορα πράγματα. Έχω πάει στην Ιταλία, στην Ιρλανδία, στη Γαλλία, στην Πολωνία και αλλού.

Σου άρεσε αυτή η περιπλάνηση;

Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω κόσμο, χώρες, κουλτούρες. Λατρεύω τα ταξίδια, γι’ αυτό και είχα αυτή την τρέλα να πάω σε πολλά μέρη.

Σε βοήθησε και το μόντελινγκ. Αυτό έκανες στο εξωτερικό. Πώς προέκυψε;

Από ένα γραφείο, όπου ήμουν, με διάλεξαν και πήγα.

Στο εξωτερικό δεν πέρασες καθόλου εύκολα. Έχεις παλέψει πάρα πολύ στη ζωή σου;

Ναι. Γι’ αυτό κιόλας δοκιμάζεις πράγματα και είναι πολύ σημαντικό. Κι ας πέρασα δύσκολα. Στο Μιλάνο, αν και τα πήγαινα καλά, με εξαπάτησε ένας ατζέντης, δεν πληρώθηκα από μία δουλειά στο μόντελινγκ και βρέθηκα στο δρόμο. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω.

Κι ας πέρασα ένα διάστημα τρώγοντας μόνο μπισκότα. Εκείνες τις στιγμές προσπαθείς να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει γρήγορα για να τα καταφέρεις. Όλα αυτά σε κάνουν ακόμα πιο δυνατό μαχητή. Δεν με πτόησαν. Έμαθα πολλά πράγματα για να μπορέσω να επιβιώσω.

To άρθρο Τζώνυ Θεοδωρίδης: Στην Ιταλία πέρασα ένα διάστημα τρώγοντας μόνο μπισκότα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button