lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο γάμος τους φαίνεται να έχει τελειώσει από τον Μάρτιο

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο να παρουσιάζονται… μαζί, αλλά ο γάμος του ζευγαριού φέρεται να έχει τελειώσει εδώ και μήνες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Page Six.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ έχουν χωρίσει από τον Μάρτιο, αλλά ο ηθοποιός «είναι πολύ προστατευτικός με τη Τζένιφερ Λόπεζ».

Το ζευγάρι, που δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και ένα μήνα (σσ από τις 2 Ιουνίου) βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο φημών χωρισμού και λέγεται ότι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι ξεπουλάει έργα τέχνης από το εσωτερικό της έπαυλής τους, αξίας 60 εκατ. δολαρίων στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνια.

Το σπίτι καταχωρήθηκε για 65 εκατ. δολάρια τον περασμένο μήνα, έναν χρόνο μετά την αγορά του. Τώρα φαίνεται ότι κάποια από τα ακριβά πράγματα από την έπαυλη βγαίνουν προς πώληση.

Το PageSix δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (01.07.2024) ότι αντικείμενα, όπως πίνακες ζωγραφικής, πουλήθηκαν σε συλλέκτες στις αρχές Ιουνίου.

Το πρώην ζευγάρι έχει να εμφανιστεί δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου, όταν Λόπεζ και Άφλεκ αντάλλαξαν ένα φιλί στον… αέρα στον αγώνα μπάσκετ του γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν ζουν πλέον μαζί. Εκείνη διαμένει στην έπαυλή τους, ενώ εκείνος νοικιάζει ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ έναντι 100.000 δολαρίων τον μήνα που βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ και τα παιδιά τους.

Ο Άφλεκ λέγεται ότι πήρε τα τελευταία αντικείμενα από την κατοικία, όσο η Λόπεζ έκανε διακοπές στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

 

To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο γάμος τους φαίνεται να έχει τελειώσει από τον Μάρτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button