Ομορφιά

Τελικά πρέπει να πλένουμε το πρόσωπο μας το πρωί;

Τελικά ωφελεί την επιδερμίδα μας η συνηθισμένη διαδικασία που… πλένουμε το πρόσωπο μας το πρωί;

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κατά τη διάρκεια του ύπνου σας το δέρμα αναζωογονείται και ρυθμίζεται το pH σας. Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου που συμβάλλει στην διατήρηση της νεότητάς της επιδερμίδας σας, σύμφωνα με τους skincare experts.

Όταν λοιπόν ξυπνάτε το πρωί και χρησιμοποιείτε καθαριστικά προσώπου και τρίβετε το δέρμα σας τότε χαλάτε όλη αυτή τη σκληρή δουλεία που έχει κάνει ο οργανισμός σας ενώ κοιμάστε.

Είναι προτιμότερο λοιπόν να χρησιμοποιείτε μία πετσέτα, στην οποία έχετε ρίξει λίγες σταγόνες νερού και να καθαρίσετε τοπικά το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα για να ενισχύσετε την ενυδάτωση. Προτιμήστε να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο, έτσι ώστε να μπορεί να αναπνέει.

Σίγουρα ο σωστός καθαρισμός και η καθημερινή ενυδάτωση είναι το κλειδί για ένα λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα.

Μάλιστα, αυτή την οδηγία με τον πρωινό καθαρισμό την ακολουθούν πολλές σταρς. Αναμεσά τους και η Salma Hayek, η οποία έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν πλένετε το πρωί γιατί πιστεύει ότι κάνει κακό στην επιδερμίδα της. Ωστόσο, όπως η ίδια έχει πει, πλένει πολύ καλά το πρόσωπό της το βράδυ και το πρωί απλά το ενυδατώνει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button