Τεχνολογία

Τα key features των Galaxy S23 που δίνουν μία επική διάσταση στις πιο ξεχωριστές μας εμπειρίες

Στη ζωή μας υπάρχουν στιγμές, που την ώρα που συμβαίνουν, ξέρουμε ότι είναι μοναδικές. Αυτές ακριβώς τις στιγμές θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα ζωντανές, θέλουμε να μπορούμε να ανατρέχουμε σε αυτές με το πέρασμα των χρόνων, για να νιώθουμε και να ζούμε από την αρχή τα ίδια ξεχωριστά συναισθήματα.

Πώς μπορούμε όμως, να απαθανατίζουμε τη μοναδικότητα της κάθε αγαπημένης μας στιγμής, κάνοντας τον χρόνο να «παγώνει» και κρατώντας με τον πιο πολύχρωμο και ευκρινή τρόπο ζωντανές τις αναμνήσεις μας;

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύουμε. Για να συμβεί αυτό, το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχουμε στη διάθεσή μας τους κατάλληλους τεχνολογικούς «συμμάχους», δηλαδή τα smartphone της σειράς Samsung Galaxy S23. Με την νέα ναυαρχίδα της Samsung, όχι μόνο θα κρατήσουμε «ζωντανές» σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις μας αλλά μπορούμε να τις μοιραστούμε με όλους όσοι έχουν σημασία για εμάς. Τι νόημα θα είχε εξάλλου αν δεν μπορούσαμε να… share the epic;

Το ποια είναι τα features που δημιουργήθηκαν για να κρατούν ζωντανές τις πιο σημαντικές μας στιγμές θα το μάθουμε αμέσως.

Η εκπληκτική ανάλυση και τα megapixel που κάνουν τη διαφορά

Οι κάμερες που διαθέτει ένα smartphone, είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά που κοιτάμε πριν ολοκληρώσουμε την αγορά μας. Αλήθεια όμως, ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αποτυπώσουν μία μοναδική στιγμή, με ζωντανό, ευκρινή και καθηλωτικό τρόπο;

Αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στη λίστα με τα features του νέου Galaxy S23 Ultra. Διότι χάρη στον αισθητήρα κάμερας 200MP που διαθέτει -τον μεγαλύτερο σε Samsung Galaxy- προσφέρει ενυπωσιακή ευκρίνεια στις λήψεις μας, χαρίζοντάς μας εκπληκτικές λεπτομέρειες από γωνία σε γωνία ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μάλιστα, ο επικός αισθητήρας κάμερας, σε συνδυασμό με τον ταχύτερο επεξεργαστή σε Samsung Galaxy στο Galaxy S23 Ultra, προσαρμόζουν τον χαμηλό φωτισμό και μειώνουν το θόρυβο, ενώ ο φακός της κάμερας καθαρίζει τη λήψη μειώνοντας την αντανάκλαση. Με λίγα λόγια, υπόσχονται εικόνες με εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση, που θα μοιάζουν ολοζώντανες, κάθε φορά που θα τις κοιτάμε.

Το nightography που φέρνει τα άστρα στα χέρια μας

Σε ό,τι αφορά στα smartphone που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, το Galaxy S23 Ultra ξεχωρίζει σημαντικά και σε αυτό το σημείο, αφού μέσα από τα χαρακτηριστικά του δίνει άλλη διάσταση στο nightography.

Από καθαρά, νυχτερινά βίντεο γεμάτα λεπτομέρειες, μέχρι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης κάτω από τα αστέρια: Το Galaxy S23 Ultra κάνει το Share the Epic πράξη, ακόμη και τη νύχτα. Σε αυτό συμβάλλουν, φυσικά, οι ενσωματωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και ο αισθητήρας κάμερας 200MP του smartphone.

Το Galaxy S23 Ultra πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα όμως, αφού χάρη στη λειτουργία Hyperlapse μας επιτρέπει να καταγράφουμε νυχτερινές κινήσεις με έντονη ευκρίνεια, μεταμορφώνοντας τον έναστρο ουρανό σε έργο τέχνης. Όλα αυτά ενώ καταγράφει το πιο σταθερό βίντεο των Samsung Galaxy σε χαμηλό φωτισμό με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και τεχνολογία μείωσης «θορύβου».

Βίντεο κινηματογραφικών προδιαγραφών με ένα άγγιγμα

Αλήθεια, αν η ζωή μας γινόταν ταινία, τι είδους θα ήταν; Ρομαντική, sci-fi ή μήπως περιπέτεια; Το σίγουρο είναι πως ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, θέλουμε να έχουν κινηματογραφικές διαστάσεις. Και σήμερα είναι στο χέρι μας να δώσουμε μία περισσότερο cinematic διάσταση στην καθημερινότητά μας, χρησιμοποιώντας απλώς τις κάμερες του Galaxy S23 Ultra.

Χάρη στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που διαθέτει το συγκεκριμένο smartphone, περιορίζει τον «θόρυβο» από τα πλάνα μας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δίνοντάς μας παράλληλα τη δυνατότητα να τραβάμε και βίντεο ανάλυσης 8K, με λεπτομέρειες και πολλά και ζωντανά χρώματα.

Η τεχνητή νοημοσύνη που κάνει τη νύχτα… μέρα και στις selfie μας

Τι άλλο χρειάζεται να έχει ένα smartphone, για να μας βοηθά να καταγράφουμε με τον πιο ζωντανό τρόπο τις πιο επικές μας στιγμές και να κάνουμε Share the Epic; Λειτουργίες που να το καθιστούν ένα εξαιρετικό φωτογραφικό «εργαλείο» και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως συμβαίνει με τα Galaxy S23 και Galaxy S23+, με την ευρυγώνια κάμερα 50 MP και την τεχνολογία βελτίωσης λεπτομερειών.

Με αυτά τα smartphone θα τραβήξουμε νυχτερινές selfie και νυχτερινά βίντεο υψηλής ανάλυσης, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και θα τα καταφέρουμε εύκολα χάρη στην τεχνολογία Dual Pixel της εμπρόσθιας κάμερας που διαθέτουν, η οποία εστιάζει γρήγορα και με ακρίβεια.

Σε συνδυασμό με τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης των smartphone της σειράς Galaxy S23, θα έχουμε ακόμη και ζωντανές, νυχτερινές selfies με εκπληκτικό χρώμα. Μετά τη δύση του ηλίου, μάλιστα, θα μπορούμε να καταγράφουμε και καθαρά βίντεο με πολλές λεπτομέρειες και δη, selfie video.

Όταν οι επικές μας στιγμές μετατρέπονται σε αριστουργήματα

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που θέλουμε να μείνουν για πάντα στα χέρια μας, ώστε κάθε φορά που τις κοιτάμε, να «ξυπνούν» μέσα μας ξεχωριστά συναισθήματα. Κάποιες φορές, βέβαια, μία μικρή αστοχία μπορεί να ανατρέψει αυτές τις στιγμές. Με ένα από τα smartphone της σειράς Galaxy S23 της Samsung στα χέρια μας όμως, ακόμη και μία μικρή αστοχία μπορεί να μετατραπεί σε αριστούργημα.

Βλέπετε, τα νέα Galaxy S23 Series διαθέτουν Photo Remaster, χάρη στo οποίo μπορούμε με μερικές μετατροπές, να αναβαθμίσουμε ακόμη και μία παλιά θολή ή σκοτεινή φωτογραφία και φυσικά, να μειώσουμε τον θόρυβο και να αυξήσουμε την καθαρότητα, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δίνοντας διάρκεια στις πιο επικές ημέρες μας

Υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να μας στερήσει το να απαθανατίσουμε μία σημαντική, επική στιγμή της ημέρας μας, αλλά το οποίο συχνά δεν αναλογιζόμαστε. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η διάρκεια της μπαταρίας του smartphone μας.

Επειδή, λοιπόν, δεν θέλουμε το smartphone μας να μας «εγκαταλείψει» λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, λίγο πριν εκείνο το επικό ηλιοβασίλεμα που περιμέναμε, είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε πως διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας και φυσικά, έναν ισχυρό επεξεργαστή.

Αυτά ακριβώς είναι στοιχεία που θα βρούμε στα νέα smartphone της Samsung, όπως το Galaxy S23+, το οποίο διαθέτει μπαταρία 4.700mAh (τυπική)*, με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για να μας βοηθάει στις πιο επικές μας μέρες.

Από τις νυχτερινές λειτουργίες, μέχρι τις κάμερες, τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και την μπαταρία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone που θα επιλέξουμε, είναι εκείνα που θα μας βοηθήσουν να αποτυπώσουμε με τον πιο μοναδικό τρόπο, τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας και τις πιο επικές εμπειρίες της ημέρας μας. Και για όλους εμάς που θέλουμε να αντλούμε πάντα έμπνευση από την επική καθημερινότητά μας και να εξερευνούμε τη δημιουργικότητά μας, τα smartphone της σειράς Galaxy S23 είναι οι τεχνολογικοί «σύμμαχοι» με τους οποίους θα κάνουμε Share the Epic.

*Oνομαστική χωρητικότητα 4.565 mAh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button