Αθλητικά

Περιστέρι – Μούρθια: Για την τρίτη θέση στο Basketball Champions League η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Μούρθια στον μικρό τελικό του Basketball Champions League, με τον σύλλογο των Δυτικών προαστίων της Αθήνας να θέλει τη νίκη για να κατακτήσει την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Το Περιστέρι κοντράρεται με την Μούρθια για τον μικρό τελικό του Basketball Champions League, με την ελληνική ομάδα να θέλει τη νίκη για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στην διοργάνωση.

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη στην παρθενική του συμμετοχή σε final 4 στο BCL δεν κατάφερε να προκριθεί τελικό, ωστόσο και μόνο η παρουσία του συνιστά επιτυχία. 

Κόντρα στην Τενερίφη το Περιστέρι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 97-93 και πλέον θα διεκδικήσει την τρίτη θέση του τουρνουά, σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική ομάδα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός ανάμεσα στην κάτοχο του τροπαίου Τενερίφη και την Μάλαγα, θα διεξαχθεί στις 21:00.

 

 

To άρθρο Περιστέρι – Μούρθια: Για την τρίτη θέση στο Basketball Champions League η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button