lifestyle

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις βρίσκεται ο άλλοτε αγαπημένος ηθοποιός των Γάλλων, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Αστυνομική πηγή σημείωσε πως ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ εκλήθη για να παρουσιασθεί στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού και να τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθεί σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι κατηγορίες έχουν διατυπωθεί από δύο γυναίκες. Η πρώτη είναι διακοσμήτρια που εργαζόταν για το γύρισμα της ταινίας Les Volets Verts και κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021. Η δεύτερη τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση το 2014.

Η αστυνομία ερευνά εδώ και λίγες εβδομάδες την υπόθεση, ενώ ο ίδιος σημείωσε πως «ποτέ, μα ποτέ, δεν κακοποίησα γυναίκα» σε ανοικτή επιστολή που δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Ο ηθοποιός που κάποτε λατρεύτηκε τόσο από τους Γάλλους όσο και από όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς οι επιλογές του και ο ακραίος χαρακτήρας του τον έχουν βάλει σε μπελάδες με τη γαλλική δικαιοσύνη. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button