lifestyle

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο με τον Φρανσουά Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό, πριν από 15 ολόκληρα χρόνια.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 14 Φεβρουαρίου του 2009. Στις 25 Απριλίου της ίδιας χρονιάς ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους και το 2007 απέκτησαν μία κόρη.

Η Σάλμα Χάγιεκ ανέβασε φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου τους και στη λεζάντα περιέγραψε μερικά από τα συναισθήματα που έχει για τον σύζυγό της:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω την ευλογία του να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που το βρήκατε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο. Για όλους όσους από εσάς δεν την έχετε βρει, μην τα παρατάτε ποτέ. #tbt σε μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου».

Ο γάμος είχε γίνει στη Βενετία και η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Όπερα La Fenice, μία από τις παλαιότερες στην Ευρώπη. Μετά την τελετή, όλοι οι καλεσμένοι τραγούδησαν το «Over The Rainbow».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button