lifestyle

Τάσος Ξιαρχό: Παίρνουν το επίδομα για HIV για να πάρουν ουσίες, αυτό είναι προσβλητικό

«Μου ήρθαν χθες κάποια μηνύματα και μου μίλησαν επιθετικά και μου έλεγα ότι θα χάσουμε το επίδομα με αυτό που κάνεις. Ας το χάσουν» δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στη Φάιη Σκορδά το μεσημέρι της Πέμπτης (13.06.2024) και μίλησε για την αποκάλυψη που έκανε ότι είναι θετικός στον HIV.

«Κάποιοι επιδιώκουν να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα. Παίρνουν το επίδομα για να πάρουν ουσίες κι αυτό είναι προσβλητικό. Παίρνεις τα 700 ευρώ και συνεχίζεις να είσαι χρήστης ουσιών. Αυτό πρέπει να ελεγχθεί κάποια στιγμή.

Μου ήρθαν χθες κάποια μηνύματα και μου μίλησαν επιθετικά και μου έλεγα ότι θα χάσουμε το επίδομα με αυτό που κάνεις. Ας το χάσουν. Ουσιαστικά το επίδομα δίνεται επειδή υπάρχει κόπωση, φόβος να μην πάθεις πνευμονία» είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Από τον ΚΕΘΕΑ με δέχτηκαν γιατί ήμουν γνωστό όνομα. Έχει περίπου 2 χρόνια αναμονή αν θες να πας γιατί είναι γεμάτο από χρήστες, ναρκομανείς και ανθρώπους που παίρνουν το επίδομα επιβαρύνοντας τη χώρα. Αντί να βοηθηθούν κάποιοι που το έχουν όντως ανάγκη, περιμένουν στην ουρά. Είπα σε δύο φίλους μου να πάνε εκεί και δε μπορούσαν να τους δεχτούν. Και λέω: ποιος το έχει φτιάξει όλο αυτό, τι κέρδος έχει» πρόσθεσε  ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Ο βιασμός και η αποκάλυψη για τον HIV

Ο Τάσος Ξιαρχό συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε στην Δάφνη Καραβοκύρη και την εκπομπή «Sex Podcast» στο Youtube. «Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 17 μου, αλλά πρώτη φορά νομίζω ότι έκανα στα 9 μου και πρώτη φορά μου κάνανε σεξ στα 6 μου. Ήταν ένας άνθρωπος 17 ετών. Όταν ένας μεγαλύτερος σου κάνει κάτι κι είσαι παιδί νομίζεις ότι είναι σωστό και πρέπει να γίνει.

Σίγουρα όμως, μέσα μας ξέρουμε τι είναι κακό και δεν πρέπει να γίνει. Ένιωθα φόβο όποτε καταλάβαινα ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ήμουν στη γειτονιά μου και έπαιζα και εκεί με προσέγγισε ένα παιδί, έφτιαξε ένα σπιτάκι, με έβαλε μέσα και έγινε ό,τι έγινε.

Επειδή πέρναγα δύσκολα παιδικά χρόνια αυτό διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Στα 20 περίπου μου ήρθε ξανά στη μνήμη και θυμήθηκα όλο αυτό το πράγμα. Για κάποιο λόγο έπρεπε να το βιώσω αυτό το πράγμα. Στο σπίτι μου βίωνα πολύ χειρότερες καταστάσεις όποτε αυτό δεν μου φαινόταν κάτι», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Και πρόσθεσε: «Μου άρεσαν οι άντρες, αλλά έχω πάει και με γυναίκες. Από μικρός ένιωθα έλξη προς τον άντρα. Δεν υπήρχε κάπου να απευθυνθώ τότε για να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου. Στα 9 μου είχα κάποιες επαφές με αλλά αγοράκια και τώρα αυτά τα αγόρια μπορεί να είναι παντρεμένοι με παιδιά. Θα τους πω καταπιεσμένους ανθρώπους».

«Πιστεύω ότι η γενιά του πατέρα μου είχε παρά πολλούς ομοφυλόφιλους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να κάνουν οικογένεια και παιδιά ή να έχουν ερωτική συνεύρεση με γυναίκα γιατί έτσι πρέπει, όταν περνούν τα χρόνια και δουν ότι τους λείπει αυτό που πραγματικά θέλουν, θα βγει από μέσα τους βία.

Γι’ αυτό στην εποχή μας βλέπουμε πολλούς παντρεμένους να ξεφεύγουν μετά από κάποια στιγμή και να γίνονται όχι απλά γκέι αλλά παθιασμένοι γκέι. Μπορεί ο πατέρας μου να είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος αλλά δεν το εύχομαι. Είναι κρίμα να μη ζεις αυτό που θες να ζήσεις», συμπλήρωσε.

«Ο πατέρας μου μισεί την γυναίκα επειδή δεν μπορούσε να έχει έναν άνδρα»

Για την γεμάτη δυσκολίες σχέση με τον πατέρα του, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου έπεσε με τα μούτρα σε οτιδήποτε του έδινε ηδονή πέρα από το σεξ. Ο πατέρας μου ασκούσε βία στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Δεν ήταν μισογύνης, ήταν απλά ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Δεν μισεί τη γυναίκα επειδή είναι γυναίκα, μισεί τη γυναίκα επειδή δεν μπορούσε να έχει έναν άντρα. Αν ήταν γκέι δεν θα ήταν μισογύνης. Δεν το έχει παραδεχτεί ο πατέρας μου αυτό».

Για την απόφασή του να αποκαλύψει στον πατέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος εξομολογήθηκε: «Όταν έγινα 18 πήγα να μετακομίσω στον πατέρα μου γιατί ήθελα να δω τι γίνεται και εκεί. Είπα στον πατέρα μου ότι είμαι γκέι και πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα μάτια θολωμένα από κενό. Εκείνη την ημέρα έκανε τόσους πολλούς μπάφους που δεν με άκουγε καν. Την επόμενη ημέρα έφυγα και τον άφησα μόνο να περάσει τον Γολγοθά, γιατί αυτός ο Γολγοθάς δεν είναι δικός μου είναι δικός του. Για εμένα είναι ελευθερία».

«Είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι γκέι και εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο παππούς μου και είπε “και εγώ είχα πάει μικρός με τον τάδε”, έναν άντρα που δούλευαν μαζί. Όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός. Η γιαγιά μου το ήξερε εννοείται. Το DNA δεν πέφτει ποτέ έξω και χαίρομαι που δεν είμαι ο παππούς μου και μπορώ να ζήσω ελεύθερα», παραδέχτηκε ο ίδιος.

Τέλος, ο χορογράφος μιλώντας ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στο παρελθόν, διευκρίνισε: «Τότε που έκανα την απόπειρα ήταν παρά πολύ κακό για εκείνη την περίοδο αλλά ήταν και παρά πολύ καλό γιατί για εμένα ήρθε η λύτρωση. Παραδειγματίστηκα, έκανα ό,τι έκανα στον εαυτό μου, πήγα να γίνω καλά και εκεί έσκασε το AIDS και ξανά έπεσα. Μέσα σε ένα χρόνο είχα απόπειρα, cancel στο διαδίκτυο, AIDS και κατάφερα να είμαι ζωντανός».

To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Παίρνουν το επίδομα για HIV για να πάρουν ουσίες, αυτό είναι προσβλητικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button