lifestyle

Σύνθια Σάπικα: Θεωρούσα αδιανόητο να μην κόψω συμβολικά τα μαλλιά μου στον τηλεοπτικό αέρα

“Το είχα συζητήσει με τα παιδιά μου και με είχαν ενθαρρύνει” εξομολογήθηκε η Σύνθια Σάπικα.

Πίσω στη στιγμή που αποφάσισε να κόψει συμβολικά στον τηλεοπτικό αέρα τα μαλλιών της γύρισε η Σύνθια Σάπικα, όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ, για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

“Τα μαλλιά μου δεν έχουν μακρύνει έκτοτε. Δεν ξέρω τι γίνεται! Για να πω την αλήθεια, αυτό το είχα συζητήσει με τα παιδιά μου, τους το είχα πει και με είχαν ενθαρρύνει.

Το θεωρούσα αδιανόητο να μην το κάνω με όλο αυτό που γινόταν με την Μαχσά Αμινί. Δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα, πάρα πολλά θετικά, για αυτό που έκανα” υπογράμμισε, αρχικά, η γοητευτική δημοσιογράφος.

“Μηνύματα ότι τους συγκίνησε, τους άγγιξε και τα λοιπά. Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν εάν έκοψα πολύ τα μαλλιά μου ή εάν έκοψα λίγο τα μαλλιά μου.

Μέσα σε αυτούς και μια τηλεοπτική εκπομπή, πρωινή, η οποία με διέλυσε ένα πρωί δείχνοντας με να τα κόβω και να συζητούν εάν έκοψα λίγο ή πολύ τα μαλλιά μου.

Και την άλλη μέρα, αφού με τσάκισαν στην κριτική, με κάλεσαν και στην εκπομπή τους”.

“Εννοείται ότι δεν πήγα αλλά τους είπα, την ώρα που θα πήγαινα, να δείξουν αυτή την κοπέλα, την Μαχσά Αμινί για να καταλάβει ο κόσμος γιατί έκοψα τα μαλλιά μου” επεσήμανε, εν συνεχεία, η Σύνθια Σάπικα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

 

To άρθρο Σύνθια Σάπικα: Θεωρούσα αδιανόητο να μην κόψω συμβολικά τα μαλλιά μου στον τηλεοπτικό αέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button