Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν ότι συναντήθηκαν οι διευθυντές των γραφείων Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποτιθέμενη συνάντηση με τη διευθύντρια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του».

Διάψευση και από το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διέψευσε κατηγορηματικά ως αποκυήματα φαντασίας που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδώς», υπογραμμίζει εμφατικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button