Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Παρακάμερα με τα συγχαρητήρια του Κώστα Παπανικολάου και το «one more» ενόψει Game 5

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός, έφερε τη σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα στα ίσα (2-2) και τη Μ. Παρασκευή (03.05.2024) έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα του Game 4.

Το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο και ο Ολυμπιακός είχε την απαραίτητη ώθηση, για να νικήσει την Μπαρτσελόνα και να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πλέον μπροστά τους έναν “τελικό’ στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”. Με νίκη, θα πάρουν ιστορική πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, αφού θα το έχουν πετύχει σε game 5 στην έδρα της ομάδας που είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το… σπαθί του αυτή την ευκαιρία, με τον Κώστα Παπανικολάου να δίνει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, για τη νίκη, κάτι που φαίνεται στην παρακάμερα του αγώνα. Το “one more” ήταν αυτό που φώναξαν όλοι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, πριν κάνουν “ζντο”.

Θυμίζουμε πως το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” την Τετάρτη του Πάσχα στις 22:00 και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε πόντο – πόντο μέσω του LIVE του Newsit.gr.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button