Αθλητικά

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Και τη νέα σεζόν στην Super League οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League, με τους Αγρινιώτες να παραμένουν στην «μεγάλη» κατηγορία του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν.

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο εντός έδρας με 1-0, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το σύνολο του Γιάννη Πετράκη να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League και τη νέα σεζόν, με το κλίμα στο Αγρίνιο να είναι πανηγυρικό.

Στις κατάμεστες εξέδρες του γηπέδου οι φίλοι του Παναιτωλικού είδαν την ομάδα τους να κερδίζει τον Ατρόμητο, με το μοναδικό γκολ του αγώνα να σημειώνεται στο 53΄ από τον Ταμπίτζε σε μια φάση διαρκείας.

Μάλιστα και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο σκόρερ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις αλλά και ο Κουντέ στο 88΄αποβλήθηκαν.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου (86΄ Μπακάκης), Μαλής, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Χουάνπι (87΄ Μπρούνο Ντουάρτε), Πέρες (81΄ Τσιγγάρας), Λιάβας (68΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (68΄ Ζοάο Πέδρο), Ντίας

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης (82΄ Τριμμάτης), Ντε Μποκ, Ασεβέδο (75΄ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κουέν (75΄ Βρακάς), Κούντε, Γκονζάλεθ, Βαλένσια, Βέργος (75΄ Ανγκιέλσκι)

To άρθρο Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Και τη νέα σεζόν στην Super League οι Αγρινιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button