Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Το ξέσπασμα του Θόδωρου Καρυπίδη μετά τη σύσκεψη

O Θόδωρος Καρυπίδης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιβεβαιώθηκε ότι μόνο ο Άρης ήθελε παρουσία κόσμου στον Βόλο.

Απογοητευμένος ήταν ο Άρης με το αποτέλεσμα της σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στον Βόλο.

Για ακόμα μία χρονιά, ο τελικός θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες, γεγονός που “τρέλανε” τον Θόδωρο Καρυπίδη.

«Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δηλαδή πώς θα πάνε δέκα χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια που μάλιστα είναι δύσκολα προσβάσιμη; Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να πάτε τον τελικό στο ΟΑΚΑ πείτε το μας ξεκάθαρα εδώ και τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να γίνει ο τελικός με κόσμο στο Πανθεσσαλικό, αλλά τελικά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα γίνει μεταξύ… συγγενών και φίλων.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμούσε την παρουσία κόσμου στις κερκίδες, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά το τέλος της σύσκεψης.

To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Το ξέσπασμα του Θόδωρου Καρυπίδη μετά τη σύσκεψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button