lifestyle

Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που η Σελίν Ντιόν περνάει κρίση – Κλαίει από τον πόνο

Γροθιά στο στομάχι προκαλεί βίντεο που δείχνει την Σελίν Ντιόν να υπομένει μια αγωνιώδη δεκάλεπτη κρίση.

Οι σοκαριστικές σκηνές αποτελούν μέρος ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη μάχη που δίνει η Σελίν Ντιόν με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Στο εν λόγω απόσπασμα, η ντίβα της μουσικής σκηνής, βρίσκεται ξαπλωμένη να κλαίει από τον πόνο, μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της.

Η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται να αγκομαχά για να αναπνεύσει καθώς το ιατρικό προσωπικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακουφίσει τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί αθόρυβα τη δοκιμασία.

Με εμφανή την αγωνία στο πρόσωπό της, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, που χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των σπασμών σε πάσχοντες από το Σύνδρομο.

Η Καναδή τραγουδίστρια, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022, αλλά έκτοτε παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό.

Το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και πρόκειταια για ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Σε ένα άλλο απόσπασμα, η τραγουδίστρια κοιτάζει ανήμπορη καθώς οι γιατροί την ξαπλώνουν απαλά σε μια άνετη θέση και ελέγχουν τα ζωτικά της σημεία.

Όλο αυτό το διάστημα, τα γυμνά της πόδια παραμένουν άκαμπτα καθώς παλεύει με τις εξουθενωτικές συνέπειες της σπάνιας πάθησης.

Αφού δέχεται βοήθεια, η τραγουδίστρια είναι τελικά σε θέση να καθίσει όρθια και σκεπάζεται με μια κουβέρτα πριν παραδεχτεί την αμηχανία της που έχασε τον έλεγχο του σώματός της μπροστά στις κάμερες.

Λέει στον φακό: «Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάνει να νιώθεις τόσο αμήχανα και τόσο, δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, είναι απλά… ξέρετε, σαν να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου..».

Συγκινημένη, λυγίζει ενώ παραδέχεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη σκηνική της καριέρα κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Βλέπω ακόμα τον εαυτό μου να χορεύει και να τραγουδάει. Πάντα βρίσκω το plan b και το plan c, ξέρετε. Έτσι είμαι εγώ. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Αλλά δεν θα σταματήσω. Δεν θα σταματήσω».

To άρθρο Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που η Σελίν Ντιόν περνάει κρίση – Κλαίει από τον πόνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button