Ομορφιά

Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο Μουζουράκη-Κόζαρη: «Είναι αδελφή μου, ερωτεύτηκαν απίστευτα»

Ιδιαιτέρως συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της κολλητής της φίλης Μαριλούς Κόζαρη.

Η παρουσιάστρια που γνωρίζεται από την παιδική της ηλικία με την σύζυγο πλέον του Πάνου Μουζουράκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” αποκαλύπτοντας περιστατικά από την παιδική τους ηλικία ενώ όπως είπε έχει προαίσθημα πως ο έρωτας του ζευγαριού θα κρατήσει για πάντα.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Φορώ και τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη. Έχω δακρύσει. Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα.» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα. Ερωτεύτηκαν απίστευτα, είναι αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό. Τους εύχομαι πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι. Χαίρομαι πάρα πολύ και να ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Να είναι γεροί και το διαισθάνομαι ότι θα είναι για πάντα μαζί. Με το καλό να έρθει στον κόσμο η μπεμπούλα τους. Είπα στην Μαριλού να μου δώσει την ανθοδέσμη. Σας ευχαριστώ πολύ.» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button