lifestyle

Το unfollow της Ζόζεφιν και το «επισήμως ελεύθερος» του Νίνο που «φουντώνουν» τις φήμες περί χωρισμού

«Επισήμως ελεύθερος» είναι ο Νίνο, ή έτσι δηλώνει ο ίδιος στη λεζάντα της νέας του ανάρτησης. Ο τραγουδιστής λέγεται πως χώρισε από την Ζόζεφιν αφού κανείς από τους δύο δεν ακολουθεί τον άλλο στο Instagram πλέον. 

Ύποπτα unfollow «έπεσαν» ξαφνικά τόσο από τη μεριά του Νίνο όσο και από τη μεριά της Ζόζεφιν. Οι δύο τους είχαν διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού με μια κοινή φωτογραφία που είχαν ανεβάσει στα stories τους στο Instagram. Ωστόσο, το περασμένο Σαββατοκύριακο (27-28.04.2024) το μάλλον πρώην ζευγάρι έκανε και πάλι unfollow ο ένας τον άλλον, κάνοντας τις φήμες για κρίση ανάμεσά τους να «φουντώσουν» ξανά.

Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης μάλιστα, ο Νίνο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να περπατά μέσα στη φύση και έγραψε, «επίσημα ελεύθερος».

Συγκεκριμένα, με τα χέρια του ψηλά, φορώντας απλά ρούχα και κάνοντας βόλτα στην εξοχή, ο τραγουδιστής γράφει στη λεζάντα του post του: «Single officially».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Το ζευγάρι διατήρησε τη σχέση του για σχεδόν ένα χρόνο. 

To άρθρο Το unfollow της Ζόζεφιν και το «επισήμως ελεύθερος» του Νίνο που «φουντώνουν» τις φήμες περί χωρισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button