lifestyle

Στο νοσοκομείο ο Άνθιμος Ανανιάδης μετά από ατύχημα στο πόδι – Τον περιέθαλψε ο Νίκος Μίχας

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης λόγω ενός ατυχήματος που είχε στο πόδι. Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο Νίκος Μίχας που εργάζεται ως γιατρός στο Γ. Γεννηματάς.

Ο πρώην παίκτης του Fame Story εδώ και αρκετά χρόνια είναι γιατρός και εργάζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια. Ο Νίκος Μίχας αναγνώρισε τον Άνθιμο Ανανιάδη που πήγε στο νοσοκομείο για να δεχτεί φροντίδα αφού χτύπησε στο πόδι. 

Ο Νίκος Μίχας αναγνωρίζοντας τον ηθοποιό φωτογραφήθηκε μαζί του κάνοντας μία ανάρτηση στο Facebook χτες (04.06.2024). Ο γνωστός γιατρός δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το ατύχημα που προηγήθηκε και οδήγησε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

«Όταν συναντώ στη δουλειά παλιούς αγαπημένους φίλους. Χτύπησε λίγο το πόδι αλλά όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρώην τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο γνωστός γιατρός λίγες ώρες μετά το post με τον ηθοποιό, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέροντας ότι έκανε ολονυχτία. «Μετά από ολονυχτία στο Γεννηματάς, έφτασα σπίτι μου. Καληνύχτα», έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Μίχας???? (@nikos_michas)

Ο 44χρονος, το 2004 έλαβε μέρος στο «Fame Story 2» όπου τραγούδησε το τραγούδι του Το Πάρτυ το οποίο σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι εξασφάλισε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Μίχας???? (@nikos_michas)

Πλέον, εργάζεται ως γιατρός, έχοντας αφήσει πίσω του την καριέρα του στη μουσική, ενώ έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει μία κορούλα, την Εβελίνα.

To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Άνθιμος Ανανιάδης μετά από ατύχημα στο πόδι – Τον περιέθαλψε ο Νίκος Μίχας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button