Ομορφιά

Στον Άγιο Δομίνικο η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας θα συναντήσουν πρόσωπα της οικογένειάς τους, αλλά και τους συντρόφους τους για πρώτη φορά, μετά από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Καραϊβική για να δει τον αγαπημένο της.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram.

«Είναι πάρα πολύ έντονες οι σκέψεις που κάνω, πολύς ο καιρός! Είμαι εδώ και για αυτήν! Την σκέφτομαι συνέχεια και είναι πάλι πολύ δύσκολο. Δεύτερη φορά, αλλά είμαι πολύ τυχερός που την έχω και ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Αντέχω και περιμένω πώς και πώς να γυρίσω να τη δω», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Μπόγδανος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Ο Ηλίας Μπόγδανος τα τελευταία δύο χρόνια ζει έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της 24χρονης Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου.

Η πανέμορφη κοπέλα του τραγουδιστή μας είναι γνώριμο πρόσωπο καθώς πριν τρία χρόνια συμμετείχε στο Next Top Model όπου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έχει καταγωγή από την Ελλάδα και Σουηδία, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction design. Πλέον ασχολείται με το μόντελινγκ και στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Love it» πώς γνωρίστηκε με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Είχαμε γνωριστεί. Θα ακουστεί λίγο περίεργο τώρα και ντρέπομαι να το πω… είχαμε γνωριστεί, όταν εγώ σπούδαζα και ήθελα να κάνω γυμναστική σε ειδική σχολή για personal trainer. Το στούντιο γυμναστικής βρισκότανε πολύ κοντά στο σπίτι της Αλεξάνδρας. Τέλος πάντων, από εκεί πέρα από τη γειτονιά γνωριζόμασταν αλλά ήταν ακόμη στο σχολείο η Αλεξάνδρα, ήταν στη Γ’ Λυκείου, είναι λίγο περίεργο και ντρέπομαι τώρα που το λέω. Έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που είναι τώρα», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button