Αθλητικά

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Είμαι καλά και έτοιμος για το Final Four με τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στη Media Day της Euroleague για το Final Four και εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την επιστροφή του Χουάντσο από τον τραυματισμό του, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι είναι καλά και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των αγώνων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Χουάντσο

Για την περιπέτεια υγείας στη σειρά με τη Μακάμπι: «Ήμουν πραγματικά πολύ άρρωστος, ακόμα και μια μέρα πριν (σ.σ από το Game 5). Ήταν σαν να έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω. Αισθανόμουν το σώμα μου πολύ βαρύ. Έπαιξα μέσα από όλα αυτά. Όταν παίζεις σκληρά, θα προκύψουν τραυματισμοί και εγώ χτύπησα. Είχα πρόβλημα με τη γάμπα μου όταν τελείωσε το παιχνίδι. Στο Game 1 δεν πήραμε τη νίκη, μετά πήγα στο νοσοκομείο για δέκα μέρες. Γύρισα στην Ισπανία για να διαπιστώσω τι συμβαίνει, αλλά ήμουν τυχερός που βοήθησα την ομάδα στο Game 5».

Για την νοοτροπία του: «Πρέπει να δίνει ό,τι έχεις για να βοηθάς την ομάδα. Αυτή είναι η νοοτροπία μου σε όλη μου την καριέρα, σε όλη μου τη ζωή. Αν είσαι εκεί, πρέπει να δίνεις το εκατό τοις εκατό, ακόμα και αν είσαι χτυπημένος, ακόμα και αν είσαι άρρωστος. Τώρα είμαι καλά και είμαι έτοιμος για το Final Four».

Για την ατμόσφαιρα στο Game 5: «Όλο το ΟΑΚΑ ήταν εκπληκτικό. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Πήραμε τη νίκη και ήμασταν πολύ χαρούμενοι».

Για το Final Four: «Θέλω να φύγουμε από το Βερολίνο με καλές αναμνήσεις, θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το αξίζουμε όλη τη σεζόν και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τον Άντονι Έντουαρντς: «Εύχομαι τα καλύτερα σε εκείνον, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αγαπώ τον Αντς, αγαπώ και το Ντένβερ που μεγάλωσα εκεί. Είναι στο 2-2, είναι μια πολύ συναρπαστική σειρά. Εύχομαι να πάει σε Game 7, γιατί θα είναι καλό για το μπάσκετ».

Για το πώς κατέληξε να παίζει στην ταινία με τον Έντουαρντς: «Ήταν μέσα στην περίοδο του covid, πέρασα από πολλά κάστινγκ, πολλές συνεντεύξεις. Τούς έλεγα πολλούς μήνες όχι, δεν ήταν το όνειρο μου να γίνω ηθοποιός. Τότε ήταν που έψαχνα συμβόλαιο. Η αδερφή μου ήταν εκείνη που μου είπε να πάω και με έπεισε. Δουλεύαμε με την Νοέλ, την κόουτς μου για την υποκριτική, δύο και τρεις μέρες την εβδομάδα. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Την αγαπώ πολύ. Με καθοδήγησε στην ταινία και σε ό,τι χρειαζόταν».

Για τον Άνταμ Σάντλερ: «Μιλάω με τον Άνταμ Σάντλερ και βλέπει την EuroLeague. Ήταν κοντά στο να έρθει στο Game 5, ήταν όμως στο Λονδίνο και έκανε κάποια γυρίσματα. Θα του πω να έρθει στο Final Four και αν κερδίσουμε, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ χαρούμενος».

To άρθρο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Είμαι καλά και έτοιμος για το Final Four με τον Παναθηναϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button