lifestyle

«Στην αρχή της σχέσης μου με τον Λευτέρη Σουλτάτο με έπιασε πανικός επειδή ερωτεύτηκα»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 03:54

Για τις ισορροπίες που έχουν καταφέρει να βρουν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με τα θέματα που αφορούν την ανατροφή της κόρης τους, αλλά και για τον πανικό που έπαθε τον πρώτο καιρό της σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο μίλησε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Όταν διαφωνούμε με τον Γιάννη σε κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε μεταξύ μας, θα καταλήξουμε σε μια απόφαση και μετά θα μπει το παιδί σε αυτή την απόφαση… Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι κάποιο σημείο της ζωής σου, έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις να είσαι οικογένεια… Τον χρειάζεσαι τον άλλον.

Φυσικά και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Κι εγώ έχω αυτό τον άντρα που με στηρίζει πάρα πολύ και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπό του που τον στηρίζει πολύ αλλά, οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το λέω χρόνια τώρα αυτό γιατί αυτό μου αρέσει εμένα και αυτό είναι που με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια» ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Περισσότερα στο: Govastiletto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 03:54

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button