lifestyle

Στην Αθήνα και ο ηθοποιός για τα εγκαίνια γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του του opening party του One&Only Aesthesis για την έναρξη λειτουργίας του resort στην Αθήνα, βρέθηκαν ο ηθοποιός Luke Evans και ο τραγουδιστής Joe Jonas.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ενημέρωσε τους followers του στο Instagram για την παραμονή του στην Αθήνα. Ο Luke Evans, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του στην τριλογία «The Hobbit» ανέβασε φωτογραφίες στα stories του, όπου απολάμβανε τον ήλιο στο πολυτελές ξενοδοχείο. 

Το welcome cocktail ξεκίνησε την ώρα του ηλιοβασιλέματος σε ένα super-yacht αγκυροβολημένο στην παραλία Aesthesis, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν την πανοραμική θέα στα νερά του Αιγαίου, στο ηλιοβασίλεμα αλλά και στο One&Only Aesthesis και των private houses του resort που εκτείνονται κατά μήκος της ακτής.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν με tender στην ιδιωτική προβλήτα του Aesthesis resort και στο απόλυτο barefoot luxury houseparty στην Villa One, τη μεγαλύτερη ιδιωτική βίλα. Εκεί, διασκέδασαν με live set από τη Βρετανίδα DJ και μοντέλο Zara Martin, με φόντο την εντυπωσιακή κεντρική πισίνα και την ιδιωτική παραλία. Κατά τη διάρκεια της χαλαρής βραδιάς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει και συμμετάσχει σε επιτυχείς παραγωγές, έχοντας διαγράψει σημαντική καριέρα στην υποκριτική. Κάποιες από τις δημοφιλείς δουλειές του είναι το «Dracula Untold», το «The Hobbit», «Η πεντάμορφη και το τέρας» και «Fast & Furious».

Ο 45χρονος Βρετανός, έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα είναι σε σχέση με τον Fran Tomas από το 2022.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button