Αθλητικά

Σατοράνσκι για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Θυμάμαι ακόμη το τρίποντο του Πρίντεζη που σκότωσε τα όνειρά μας για Final 4»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague και ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε για το ματς, αλλά και την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε αντίπαλος με τους Πειραιώτες σε σειρά αγώνων.

Ο Σατοράνσκι αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και το 2015, όταν με τρίποντο του Πρίντεζη στο τέλος του πέμπτου αγώνα των πλέι οφ της Euroleague, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για το Final 4, γεγονός που δεν μπορεί να ξεχάσει φυσικά, ο γκαρντ των Καταλανών.

Οι δηλώσεις του Σατοράνσκι

Για το Game 3 και τη σειρά: «Πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εδώ κάτω υπό αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό το περιβάλλον, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει για 40 λεπτά να είμαστε άψογοι, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να μην τους δίνουμε εύκολα καλάθια. Δεν τα παρατούν ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με τον Ολυμπιακό για 40 λεπτά, είναι πολύ physical, έχουν μέγεθος ως ομάδα. Μπαίνουν στη ρακέτα, προσπαθούν να αξιοποιούν πάντα τα λάθη σου και σε τιμωρούν. Αύριο θα πάμε κατοχή-κατοχή, όπως πηγαίνουν όλα τα ματς στη σειρά».

Για τον Παπανικολάου: «Ένα ακόμα πλεονέκτημα για αυτούς. Είναι ένα ένας σπουδαίος παίκτης, πολύ έμπειρος. Έχει αγωνιστεί σε πολλά τέτοια ματς και αυτό θα είναι ακόμα μία πρόκληση για εμάς».

Για το τρίποντο του Πρίντεζη το 2015: «Δεν έχω καλές μνήμες. Αυτά είναι στο παρελθόν, αλλά κάθε εμπειρία σε βοηθάει. Ξέρουμε πόσο σκληρή έδρα είναι το ΣΕΦ και πόσο συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε. Θυμάμαι τον κόσμο εδώ. Το έχω στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη (σ.σ. γέλια). Σκότωσε τα όνειρά μας για το Final 4».

To άρθρο Σατοράνσκι για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: «Θυμάμαι ακόμη το τρίποντο του Πρίντεζη που σκότωσε τα όνειρά μας για Final 4» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button