Πολιτική

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ – Πήγαν πρώτα τον σκύλο τους για… την ανάγκη του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από το σπίτι του στις 19.15 για να πάει στα γραφεία του κόμματος, από όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές.

Φεύγοντας από το σπίτι του για τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον ρώτησαν για τα exit poll των Ευρωεκλογών.

«Για επίσημα αποτελέσματα και ό,τι έχουμε να πούμε, θα σχολιάσω αργότερα από την Κουμουνδούρου. Αλλά να θυμηθούμε όλοι ότι αύριο, δεν αλλάζει η ανασφάλεια, η φτώχεια, που βιώνει τόσος κόσμος. Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό για την καρέκλα αλλά για να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, αναχώρησε για τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου όπου έφτασε στις 19.25 συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και έχοντας μαζί τον σκύλο τους, την Φάρλεϊ. Μάλιστα, πριν μπει στο κτίριο της Κουμουνδούρου, έκανε μια μικρή βόλτα με την Φάρλεϊ για να κάνει την… ανάγκη της και μίλησε με κόσμο.

Μετά από μια μεγάλη προεκλογική εκστρατεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα παρακολουθήσει από εκεί τα αποτελέσματα πια, της προεκλογικής του εκστρατείας, κατά την οποία έκανε 4.906 χιλιόμετρα, πήγε σε 25 νησιά, 39 πόλεις οι 6 από τις οποίες ήταν στο εξωτερικό…

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ – Πήγαν πρώτα τον σκύλο τους για… την ανάγκη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button