Ομορφιά

Σταύρος Σβήγκος: «Ο γιος μου με ρώτησε πώς γίνεται να έχει μπαμπά και μπαμπά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28/5 ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο του, τις απορίες που εκείνος έχει ακόμα και για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου, καθώς και την τραπ μουσική.

«Πάρα πολλές φορές με έχει ρωτήσει ο γιος μου πράγματα που με έχουν φέρει σε αμηχανία. Από το πιο απλό… πως γεννιέται ένα παιδί, που του εξηγείς, μέχρι το “ο γιος του νονού μου πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά” που του το εξήγησε πάρα πολύ απλά και απλά το δέχθηκε. Γιατί η κοινωνία μας μπολιάζει με φραγμούς και όλα αυτά, για ένα παιδί που δεν τα έχει ζήσει όλα αυτά και δεν του έχουν μπολιάσει το μυαλουδάκι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όπως θα έπρεπε να είναι, βασικά», είπε αρχικά Σταύρος Σβήγκος.

«Με ρωτάει για το θέμα της δουλειάς, δηλαδή “γιατί δουλεύεις;”. Για να μπορούμε να έχουμε χρήματα, αγάπη μου, να φάμε και να αγοράζουμε πράγματα, του απαντάω… Προσπαθώ να του εξηγήσω γενικά πως λειτουργεί η κοινωνία», πρόσθεσε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Έρχεται ο μικρός από το σχολείο και μπορεί να μου βάλει ένα ξένο τραγούδι τραπ, για παράδειγμα. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο! Ειδικά το ελληνικό με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτοι μισογυνισμό, επιθετικότητα και βία. Απορώ πως το έχουμε δεχθεί ως κοινωνία» κατέληξε ο Σταύρος Σβήγκος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button