Οικονομία

Σταϊκούρας: Έως τα μέσα Ιουνίου και τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Την κυκλοφορία 110 ηλεκτρικών λεωφορείων μέχρι τα μέσα Ιουνίου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ

Ειδικότερα ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε: «Βρίσκομαι σήμερα, για ακόμη μία φορά, στον υπό διαμόρφωση Σταθμό Φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων στη Σταυρούπολη. Η πρόοδος του έργου, από τις 19 Μαΐου, όταν και βρεθήκαμε για τελευταία φορά στον ίδιο χώρο, είναι σημαντική.

Σήμερα, λειτουργούν 41 φορτιστές, που μπορούν να φορτίζουν, σε ένα 8ωρο, 164 λεωφορεία. Οι υπόλοιποι 14 φορτιστές θα είναι λειτουργικοί σε 10 ημέρες».

Ακόμα, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε, ότι: «Σήμερα, κυκλοφορούν 88 ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, από 17 λεωφορεία πριν από 2 περίπου εβδομάδες.»

Συμπλήρωσε «Έως τα μέσα Ιουνίου, το αργότερο, θα δρομολογηθεί το σύνολο των 110 ηλεκτρικών λεωφορείων. Είμαστε, συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει. Η επόμενη συνάντησή μας – σε αυτόν το χώρο – σε περίπου ένα μήνα, για τα εγκαίνιά του».

To άρθρο Σταϊκούρας: Έως τα μέσα Ιουνίου και τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button