lifestyle

Σταμάτης Μαλέλης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεπερνούσε την εποχή του, γι’ αυτό άλλαξε τα πάντα στην Ελλάδα

“Λείπει από τότε που έφυγε” υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Μαλέλης για τον αείμνηστο πολιτικό.

Στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης, το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA, με αφορμή στην συμπλήρωση 28 χρόνων από τη μέρα που ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή. 

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ μεγάλος ηγέτης. Ξεπερνούσε την εποχή του, γι’ αυτό άλλαξε τα πάντα στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGA για να συμπληρώσει πως δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ηγέτης, αλλά ήταν κι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος

«Λείπει από τότε που έφυγε. Ένα μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μου έδωσε έναν φάκελο με κακές φωτογραφίες του για δημοσίευση. Θυμάμαι τη Σύνοδο στο Δουβλίνο, όταν ο Ανδρέας απαιτούσε τα μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα. Είδα έναν Παπανδρέου να βγαίνει κατακόκκινος έξω».

«Είχε μια τόλμη, συνδυασμένη με γνώση κι έναν συναισθηματικό πλούσιο κόσμο» υπογράμμισε, επίσης, Τηλέμαχος Χυτήρης το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

To άρθρο Σταμάτης Μαλέλης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεπερνούσε την εποχή του, γι’ αυτό άλλαξε τα πάντα στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button