Αθλητικά

Η Πρεβολαράκη έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και συγκινεί! «Συγγνώμη που σας απογοήτευσα» – Η αντίδραση της ΕΟΕ

“Το όνειρο για ένα ολυμπιακό μετάλλιο που τόσα χρόνια κυνηγάω σβήνει κάπου εδώ” αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού. η αντίδραση της ΕΟΕ.

Συγκινητική ανάρτηση από την Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να πάρει -μέσω του προ-Ολυμπιακού της Κωνσταντινούπολης- το “εισιτήριο” για τους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.

Η 32χρονη κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης δεν κατάφερε το Σάββατο (11.05) στην κατηγορία των 57 κιλών να πάρει το ένα από τα τρία τελευταία “εισιτήρια” του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, με συνέπεια να σταματήσει το σερί που είχε, με παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Πρεβολαράκη είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και του Τόκιο το 2021 και στην ανάρτησή της εξέφρασε την απογοήτευσή της.

“Δεν ήθελα να τελειώσει έτσι…… Το όνειρο για ένα ολυμπιακό μετάλλιο που τόσα χρόνια κυνηγάω σβήνει κάπου εδώ. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός βαθιές συγκινήσεις αλλά και βαθιές απογοητεύσεις. Ευχαριστώ όσους στήριξαν την προσπάθεια μου και ένα συγνώμη που σας απογοήτευσα” αναφέρει η Πρεβολαράκη στην ανάρτησή της.

Απ’ τη μεριά της, η ΕΟΕ προχώρησε -άμεσα- σε δική της ανάρτηση, για να τονίσει πως η Μαρία Πρεβολαράκη “… μας έχει κάνει και θα συνεχίσει να μας κάνει πάντα υπερήφανους”!

“H Mαρία Πρεβολαράκη δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιστεύει ότι μας απογοήτευσε!

Κι, όμως, κάνει λάθος… Μας έχει κάνει και θα σας συνεχίσει να μας κάνει πάντα υπερήφανους

Μαρία Πρεβολαράκη, σε ευχαριστούμε για όλα!”, αναφέρεται στην ανάρτηση της ΕΟΕ.

To άρθρο Η Πρεβολαράκη έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και συγκινεί! «Συγγνώμη που σας απογοήτευσα» – Η αντίδραση της ΕΟΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button