Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα περιουσιακά στοιχεία του

«Δημιούργησε η ΝΔ ένα θέμα για το πόθεν έσχες. Και αυτό που λέω είναι ότι τα δούλεψα, αυτά έχω. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργείται από την κυβέρνηση τόσο μεγάλο θέμα με εμένα, ιδιώτη και απόδημο και συγχρόνως οι ρυθμίσεις των μελών της ΝΔ να μην είναι δημόσιες. Να μην ξέρει ο ελληνικός λαός πώς το πιο υπερχρεωμένο κόμμα έχει τις περισσότερες διαφημίσεις αυτή τη στιγμή» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είμαι υπερήφανος που έχω την τόλμη, μπροστά στον ελληνικό λαό να πω ναι, έκανα μια παρατυπία αλλά αυτή η παρατυπία δεν επηρέασε κανέναν στην Ελλάδα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για το πόθεν έσχες του.

Για τα δάνεια που έχει είπε: «Το ένα είναι υποθήκη για το σπίτι μας στη Νέα Υόρκη το οποίο εξυπηρετείται από τα μισθώματα του ίδιου του σπιτιού… Μέσα σε αυτά τα χρέη υπάρχει και ένα φοιτητικό δάνειο του συζύγου μου».

«Γιατί έχουν γίνει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς να ξέρουμε τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού;» αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα περιουσιακά του στοιχεία» επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΑΝΤ1, πέντε ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές.

Καταλήγοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα στην Αθήνα, το απέκτησε «από τα δεδουλευμένα μου, όπως είναι αυτή τη στιγμή στο πόθεν έσχες μου».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button