Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Άγρια κόντρα με δημοσιογράφο σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Ρόδο – Αποχώρησε εξοργισμένος από το στούντιο

Κατακόρυφα ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Voice 99.5» στη Ρόδο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποχωρήσει εξοργισμένος από το στούντιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που «πυκνώνει» τις συνεντεύξεις του ενόψει των ευρωεκλογών, ήταν καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (31.05.24) στην εκπομπή «Πρωινό Xpress» της Ρένας Παυλάκη και ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με την δημοσιογράφο.

Τα αίματα άναψαν όταν η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε στο ζήτημα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ αλλά και της καμπάνιας για την τουριστική σεζόν της Ρόδου στη «σκιά» της περσινής καταστροφικής πυρκαγιάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης ΝΔ, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε κρατική παρέμβαση ώστε να γίνει άμεσα μια καμπάνια για την τουριστική προβολή της Ρόδου, με τη δημοσιογράφο να του απαντά ότι έξι μόλις ημέρες μετά τις φωτιές η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχώρησε σε τέτοια καμπάνια, εγκαλώντας τον για μη ενημέρωση στα τοπικά ζητήματα.

Τότε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να του δείξουν την καμπάνια, κλείνοντας τη συγκεκριμένη συζήτηση με έναν«τέλος πάντων» και συμπληρώνοντας «εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Άγρια κόντρα με δημοσιογράφο σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Ρόδο – Αποχώρησε εξοργισμένος από το στούντιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button