lifestyle

Σπύρος Μπιμπίλας: Πού είστε εσείς που μας κάνετε καταγγελίες στα αυτιά μας και δεν έρχεστε ούτε καν στο σωματείο;

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται καλά με τη συνείδησή τους; Και μιλάω για πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ήταν σήμερα (10.06.2024) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που καταγγέλλουν διάφορα περιστατικά στον ίδιο, αλλά δεν πάνε να μιλήσουν στις αρμόδιες αρχές.

«Όταν είσαι μέλος του σωματείου και δεν έρχεσαι στις συνελεύσεις να μιλήσεις στους άλλους και να περάσεις τη γραμμή σου, δεν έρχεσαι να ψηφίσεις… Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν την κριτική τους εκ τους μακρόθεν. Δεν έρχονται όμως στις γενικές συνελεύσεις να πουν αυτά που θέλουν να πουν. Το λέω για πάρα πολλούς, και για κυρίες που δεν είναι καν μέλη του σωματείου και το κατακρίνουν.

Γιατί δεν είστε μέλη του σωματείου, το οποίο ασχολείται για εργασιακά σας δικαιώματα και κάθεστε και κάνετε ηθικολογίες σε διάφορες εκπομπές;

Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που μιλούν και λένε διάφορες καταγγελίες στα πρόσωπά μας και βασανίζουν τις ψυχές μας και δεν πάνε να τα πουν εκεί που πρέπει. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται καλά με τη συνείδησή τους; Και μιλάω για πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους.

 

Πού είστε εσείς που μας κάνετε καταγγελίες στα αυτιά μας και δεν έρχεστε ούτε καν στο σωματείο, ούτε καν τους δικηγόρους, ούτε καν σε εισαγγελείς.

Τι είναι αυτό που τους κάνει να βασανίζουν τις δικές μας ψυχές με πράγματα που τους απασχολούν και δεν πάνε να τα πουν εκεί πρέπει; Γιατί βασανίζετε τις ψυχές μας με πράγματα που σας απασχολούν και μετά κάνετε τον Πόντιο Πιλάτο; Ντροπή σας!».

To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Πού είστε εσείς που μας κάνετε καταγγελίες στα αυτιά μας και δεν έρχεστε ούτε καν στο σωματείο; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button