lifestyle

Σοφία Βόσσου: Τον τελευταίο καιρό γίνομαι πολύ αγενής, νευριάζω, είναι φασιστικό αυτό

«Υπάρχει και ένα όριο, αυτό το νταβατζιλίκι δεν το θέλω», δηλώνει η Σοφία Βόσσου.

Με αφορμή την μουσική παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Παλλάς, η Σοφία Βόσσου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια μίλησε για τον χωρισμό της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη και όλο τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από αυτόν.

Στεναχωρήθηκες που η κόρη σου χώρισε με τον Βασίλη Δημάκη, ενώ ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν;

Δεν στενοχωριέμαι για τίποτα. Αυτή η σχέση πέρασε, άφησε και στον έναν και στον άλλο τα ωραία της και πορεύονται δύο άνθρωποι όμορφα, ο καθένας ξεχωριστά! Γιατί να στενοχωρηθώ; Η ζωή έτσι πάει! Θα μπορούσαν να είναι και μαζί.

Θα ήθελες να γίνεις γιαγιά σύντομα;

Είμαι λίγο αντισυμβατική. Δεν με νοιάζει να κάνω εγγονάκι, για είμαι ευτυχισμένη. Είμαι ευτυχισμένη που έχω το παιδί μου. Δεν υπάρχει η λέξη γιαγιά, θα είμαι η ξαδέρφη των παιδιών. Το έχω ξεκαθαρίσει και στην κόρη μου, τη λέξη γιαγιά την ξεχνάς! Ούτε θα κάνω babysitting της είπα. Θα πληρώνω γυναίκα να σου το κρατάει, έχω τις δουλειές μου εγώ. Το ξεκαθάρισα και… κάναμε πολλά γέλια!

Όλος ο ντόρος που έγινε στα media για τον χωρισμό της κόρης σου, σε ενόχλησε;

Γιατί να με ενοχλήσει; Επώνυμοι άνθρωποι είμαστε, ασχολείστε μαζί μας, τι να κάνουμε; Κοροϊδευόμαστε; Αν θες να μην ασχολούνται μαζί σου, πήγαινε να κλειστείς στην καλύβα. Απλά υπάρχει ένα όριο.

Όταν σου λέω ότι δεν θέλω να κάνω κάτι, μην έρχεσαι και μου την στήνεις έξω από το μαγαζί. Αυτό το νταβατζιλίκι δεν το θέλω… Έχω αρχίσει τον τελευταίο καιρό και πλέον γίνομαι πάρα πολύ αγενής και ξέρετε πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι! Νευριάζω! Είναι φασιστικό αυτό!

To άρθρο Σοφία Βόσσου: Τον τελευταίο καιρό γίνομαι πολύ αγενής, νευριάζω, είναι φασιστικό αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button