lifestyle

Σοφία Βόσσου: Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πήγαν να με σκοτώσουν από τον ενθουσιασμό τους

Η Σοφία Βόσσου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ένα άγνωστο περιστατικό σε μία συναυλία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με αφορμή τη μουσική παράσταση που συμμετέχει την τρέχουσα περίοδο, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε και στα χρόνια που εμφανιζόντουσαν στη σκηνή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί στη μακρόχρονη επαγγελματική της διαδρομή, καθώς και για την ψυχοθεραπευτική ιδιότητα της μουσικής.

Έχεις ζήσει τρελές δόξες στην καριέρα σου, θυμάσαι κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που σου έχει μείνει στο μυαλό;

* Ακόμη και σήμερα νιώθω και εισπράττω τον θαυμασμό του κόσμου. Τις προάλλες τελειώνω στις τρεις το βράδυ και είμαι με το σκυλάκι μου στο φανάρι και ψάχνω να βρω ταξί. Ένας κύριος με μηχανάκι μου φωνάζει, «Τα σέβη μου, σ’ αγαπάμε». Το πιο ακραίο περιστατικό που θυμάμαι από το παρελθόν είναι σε μία συναυλία που κάναμε με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Μου έσκισαν τα ρούχα. Φορούσα μια κελεμπία… και πήγαν να με σκοτώσουν από τον ενθουσιασμό τους. Εκεί πανικοβλήθηκα. Ευτυχώς είχα εναλλακτική και φόρεσα κάτι άλλο.

Η μουσική για εσένα λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά;

* Πάντα! Η μουσική στη ζωή μου είναι πολύ συνειδητή επιλογή. Τη σπούδασα και μετά προσπάθησα να κατανοήσω γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτό το χάρισμα.

 

To άρθρο Σοφία Βόσσου: Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πήγαν να με σκοτώσουν από τον ενθουσιασμό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button