lifestyle

«Σκότωσε» τον Weeknd κι έγινε ξανά Έιμπελ Τεσφάγιε

Το είπε και το έκανε ο Weeknd. Το «σκότωσε» το καλλιτεχνικό alter ego του και επέστρεψε το… «κανονικό» του όνομα!

Ο Weeknd άλλαξε το όνομά του σε Έιμπελ Τεσφάγιε σε όλους τους λογαριασμούς του στα social media και έκανε πράξη τη δήλωση πως ήθελε να «σκοτώσει» το καλλιτεχνικό του όνομα και να «ξαναγεννηθεί».

Ο 33χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται με το ψευδώνυμο The Weeknd από το 2009.

Σε συνέντευξή του στο W Magazine πριν από μερικές μέρες, ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός με καταγωγή από την Αιθιοπία, αποκάλυψε τα σχέδιά του να εγκαταλείψει το alter ego του.

«Φτάνω σε ένα μέρος και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd» είπε.

«Θα συνεχίσω να γράφω μουσική, ίσως ως Έιμπελ, ίσως ως The Weeknd. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Και θα το κάνω. Τελικά. Σίγουρα προσπαθώ να αποβάλω αυτό το δέρμα και να ξαναγεννηθώ» δήλωσε.

Ο τραγουδιστής ρώτησε τους θαυμαστές του στο Twitter τον Απρίλιο αν θα έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγή του ονόματος του. Το tweet του συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000 likes και ο καλλιτέχνης απέσυρε το καλλιτεχνικό του όνομα και υιοθέτησε ξανά το πραγματικό του όνομα, Έιμπελ Τεσφάγιε.

Ο Τεσφάγιε αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον κόσμο φέτος μετά από ανάλυση των δεδομένων του Spotify.

Κατέκτησε επίσης δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, για τους περισσότερους ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify, συνολικά 111,4 εκατομμύρια, στις 20 Μαρτίου και ως πρώτος καλλιτέχνης με 100 εκατομμύρια ακροατές τον μήνα στο Spotify.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button