Αθλητικά

Κάτας πριν το πέμπτο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Μακάρι να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά με τον Μπάλντγουιν»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Euroleague και ο Όντετ Κάτας μίλησε για το ματς, αλλά και τον τραυματισμό του Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είδε τον Μπάλντγουιν να έχει υποτροπή του τραυματισμού του στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό και ο Όντετ Κάτας τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει “προστατεύσει” τον Αμερικανό γκαρντ για το 5ο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Κάτας

«Μας έλειπαν πάρα πολλοί παίκτες. Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκουράσουμε μερικούς και η ασθένεια του Σόρκιν ήταν ξαφνική. Παίξαμε σε σχήματα που δεν είχαμε συνηθίσει. Παλέψαμε για 35 λεπτά και όποιος έπαιξε έδωσε το μάξιμουμ και ήμασταν κοντά στη νίκη».

Για το ότι καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει το 5ο παιχνίδι στην ιστορία των πλέι οφ: «Υπάρχουν τρία Game 5 τώρα (σ.σ. Βαρκελώνη, Αθήνα, Μονακό). Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει (σ.σ. ένα μπρέικ) την επόμενη εβδομάδα και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς».

Για τον Μπόλντγουιν και τον ΝτιΜπαρτολομέο: «Αφού τραυματίστηκε ξανά, εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι μακάρι να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά και να τον είχαμε υποδεχτεί υγιέστατο. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση του ΝτιΜπαρτολομέο δεν είναι πολύ σοβαρή. Είναι ο αγώνας 72 ή 73 φέτος, και αυτό είναι μέρος του ζητήματος. Δεν είναι εύκολο».

To άρθρο Κάτας πριν το πέμπτο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Μακάρι να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά με τον Μπάλντγουιν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button