lifestyle

Σία Κοσιώνη: Η Ντόρα Μπακογιάννη αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό ότι ο γιος της ήταν με εμένα

«Ήμουν ειρωνική και εριστική απέναντι στον Κώστα, κάπως μου είχε κάτσει στραβά», είπε η Σία Κοσιώνη.

Η Τζένη Θεωνά θα υποδεχτεί την Κυριακή στην εκπομπή «Μαμά-δες» τη Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλάει για τη γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη και τη σχέση της με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα (07.06.2024) στο Happy Day.

«Η πρώτη μας επαφή ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Ήμουν σε στυλ “ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Για τη σχέση της με την Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώριζα επαγγελματικά νωρίτερα, είχαμε κατακτήσει τον ενικό πριν γίνει πεθερά μου.

  

Η ίδια αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό το ότι ο γιος της ήταν με εμένα, οπότε κυλάει πολύ όμορφα αυτή η σχέση από την πρώτη στιγμή».

To άρθρο Σία Κοσιώνη: Η Ντόρα Μπακογιάννη αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό ότι ο γιος της ήταν με εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button