lifestyle

Σάλμα Χάγιεκ: Με σεξι μπικίνι το 1999 και ίδια πόζα 20χρόνια μετά – Άφησε άφωνους τους fans της

Η Σάλμα Χάγιεκ ξέρει πώς να αναδεικνύει τις καμπύλες της όπως αποδεικνύουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή της αποδεικνύει ότι κάποιες πόζες δεν παλιώνουν ποτέ.

Η εμβληματική Μεξικανή ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ έκανε ένα υπέροχο δώρο στους διαδικτυακούς της φίλους όταν ανάρτησε στο προσωπικό της προφιλ στο Instagram μια φωτογραφία από το 1999 και μια άλλη με την ίδια πόζα το 2020.

 «#TBT Μερικές πόζες δεν παλιώνουν ποτέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, την Πέμπτη (06.06.2024). Αποκάλυψε δε ότι οι φωτογραφίες είναι από μια καμπάνια της H&M το 1999 και του Édgar Ramírez για το L’OFFICIEL το 2020.

Η πρωταγωνίστρια του «Frida», η οποία πρόσφατα ταξίδεχε μέχρι τη Γαλλία για να δώσει το παρών στο φεστιβάλ Καννών, στην πρώτη εικόνα φορά ένα καφέ μπικίνι ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη στο πλάι με το χέρι της τοποθετημένο κάτω από το κεφάλι της.

«Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα», έγραψε στην επόμενη διαφάνεια, που έδειχνε τη Χάγιεκ με ένα καφέ ολόσωμο μαγιό, γυαλιά ηλίου και καπέλο, να παίρνει την ίδια πόζα πάνω σε ένα βατήρα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Οι φωτογραφίες έκαναν χιλιάδες από τους 28,5 εκατομμύρια followers της να την κατακλύσουν με likes και σχόλια. «Η Σάλμα Χάγιεκ πρέπει να πίνει μόνο κρασί, γιατί απλά γίνεται καλύτερη μεγαλώνοντας», γράφει ένα από τα σχόλια με τα περισσότερα likes.

«Σάλμα, είσαι η προσωποποίηση του κρασιού; έβαλες τον χρόνο σε ένα μπουκάλι και έχυσες τον μεθυστικό εαυτό σου για να σε βλέπουν αλλά να μην τον καταναλώνουν ποτέ», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.

To άρθρο Σάλμα Χάγιεκ: Με σεξι μπικίνι το 1999 και ίδια πόζα 20χρόνια μετά – Άφησε άφωνους τους fans της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button