Πολιτική

Με μαύρο κολάν και μπλουζάκι Metallica η «παρθενική» εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου στο TikTok

Και η Έφη Αχτσιόγλου «υπέκυψε» στο TikTok. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς πόσταρε βίντεο, φορώντας κολάν και μπλουζάκι Metallica, ενώ ετοιμάζει κολατσιό στον γιο της, Άρη.

Στην «παρέα» του TikTok εντάχθηκε η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία στο πρώτο βίντεο που «ανέβασε» στην πλατφόρμα, εμφανίζεται έτσι όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό.

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της, φορώντας μαύρο κολάν και λευκό μπλουζάκι Metallica, και αποκαλύπτει στιγμές της καθημερινότητάς της.

Στο διάρκειας 2 λεπτών και 46 δευτερολέπτων βίντεο, η κάμερα ακολουθεί την Έφη Αχτσιόγλου παντού.

Τη βλέπουμε στην κουζίνα του σπιτιού να ετοιμάζει πρωινό με αβοκάντο στον γιο της, Άρη.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον μπαμπά του μικρού, επίσης βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Δημήτρη Τζανακόπουλο να τον παίρνει από το χέρι για να τον πάει στο σχολείο.

@effieachtsioglou

Γεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

♬ πρωτότυπος ήχος – effieachtsioglou

Την ίδια στιγμή, η Έφη Αχτσιόγλου που είναι και δικηγόρος, μπαίνει στο αυτοκίνητό της για να πάρει καφέ και στη συνέχει να πάει στο δικαστήριο για μία υπόθεση εργατικής διαφοράς.

Αφού τελειώσει με το δικαστήριο, κατευθύνεται στα γραφεία της Νέας Αριστεράς για μία σύσκεψη, στη συνέχεια πηγαίνει στη Βουλή, ακολουθεί νέα σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος και στη συνέχεια το γυμναστήριο.

Η μέρα ολοκληρώνεται με ψώνια από τον μανάβη και αφού πάει να παραλάβει τον γιο της, τον Αρούλη όπως τον αποκαλεί, από τον παππού του.

To άρθρο Με μαύρο κολάν και μπλουζάκι Metallica η «παρθενική» εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου στο TikTok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button