lifestyle

Μαριάννα Τουμασάτου: Μας χώριζαν κάθε καλοκαίρι γιατί δεν είχαν θέματα, σκοτιστήκαμε

“Άμα ξέρεις εσύ ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει να σου λένε ότι χωρίζεις;” αναρωτήθηκε ρητορικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Τόσο στην μακρόχρονη υποστήριξη που λαμβάνει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Σταύρου όσο και στους… χωρισμούς που δέχονται από τα ΜΜΕ αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου στον Alpha, με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο που παρουσιάζει την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην μακρόχρονη κοινή της διαδρομή με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Σταύρου όσο και τον ερχομό του παιδιού της.

“Στον σύζυγο μου ερωτεύθηκα τα πάντα! Την καλοσύνη του, την ευγένεια του, την ειλικρίνεια του. Βεβαίως με έχει στηρίξει και πολύ ψυχολογικά.

Από την αρχή μου έλεγε πως “από τη στιγμή που έχει πιεστεί σε πολλά πράγματα, πραγματικά θα σε βοηθήσει να κάνεις ψυχοθεραπεία”.

Και συνήθως οι ψυχοθεραπείες είναι εναντίον της συνθήκης που ζεις. Αν αυτό δηλαδή θα φέρει αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει προκειμένου εγώ να είμαι καλά. Αυτό εγώ το λέω αγάπη” εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή ηθοποιός.

“Ένα φεγγάρι, κάθε καλοκαίρι, τα μέσα μάς χώριζαν γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Σκοτιστήκαμε, όμως, παρακάτω… Τι να σε επηρεάσει, μωρέ;

Άμα ξέρεις εσύ ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει να σου λένε ότι χωρίζεις; Ρώτησαν την μάνα μου δυο τρεις, φαντάζομαι και την πεθερά μου, τους είπαν “μια χαρά, τα παιδιά είναι στο σπίτι” και τελείωσε η συζήτηση”.

“Λογικό είναι να σε αλλάξει η μητρότητα. Εμένα μου άλλαξε τον ορίζοντα μου αλλά έγινα μεγάλη μαμά. Έχει μεγάλη σημασία όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά στα 22 ή στα 25, έστω και στα 30, αλλιώς είναι όταν γίνεται μια γυναίκα μαμά στα 43” τόνισε ακόμα η Μαριάννα Τουμασάτου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Μας χώριζαν κάθε καλοκαίρι γιατί δεν είχαν θέματα, σκοτιστήκαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button