Ομορφιά

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι αρκετά δραστήρια στα social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day η Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Με κατηγορούν πως στις φωτογραφίες μου βάζω φίλτρα κι ότι έχω κάνει πλαστικές. Το σώμα μου είναι σαν έφηβης. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ. Έχω κάνει πλαστική σε κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο. Στο πρόσωπο δεν έχω κάνει κάτι, αλλά άμα χρειαστεί, θα το κάνω. Είμαι υπέρ των πλαστικών», είπε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε επίσης: «Στο Instagram δίνω σημασία στο σώμα και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες».

Να σημειώσουμε πως η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι αρκετά δραστήρια και στο TikTok. Σε συνεργασία με τον ηθοποιό και Tik Toker Νίκο Αναγνωστόπουλο πρόσφατα προσποιήθηκαν το ζευγάρι με τα βιντεάκια τους να εκτοξεύονται σε views και likes μέσα σε λίγες ώρες! Σε ένα από τα δύο βιντεάκια που έχουν δημοσιευθεί μέχρι τώρα, η Πόπη Μαλλιωτάκη προσποιείται την «παράνομη σύντροφο» του Νίκου Αναγνωστόπουλου, η οποία λέει ψέματα στην κανονική της σχέση την ώρα που της τηλεφωνεί.

@nikos__anagnostopoulos Η μπλουζα μου ειναι @vinylartclothing ευχαριστω πολυ την @popimaliotaki ♬ πρωτότυπος ήχος – nikos_anagnostopoulos_official
@nikos__anagnostopoulos Η @popimaliotaki ♬ πρωτότυπος ήχος – nikos_anagnostopoulos_official

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button