Πολιτική

Πυρά Πολάκη κατά Τσίπρα: Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια

Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Ινστιτούτου του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν χρειαζόμαστε άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, με σαφή αναφορά στο Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα, το οποίο πραγματοποιεί εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών σήμερα Δευτέρα (17.6.24) και αύριο Τρίτη (18.6.24).

Όπως αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «τη βιώσιμη ανάπτυξη που δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, ελεγχόμενη και διεφθαρμένη Δικαιοσύνη και επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις».

Επίσης, καταγγέλλει σενάρια «ελεγχόμενων συγκλίσεων» και σημειώνει πως χρειαζόμαστε «πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας,της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης αναπτυξης”!

-Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!

-Πολιτική γραμμή αναδιανομής απο την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας, της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!

-Για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για αποκατάσταση της αξίας της εργασίας και των συντάξεων, για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γενιά που πρέπει να σταματήσει να φεύγει απο τη χώρα και να γυρίσουν όσοι έφυγαν!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε απλά τη «φλόγα αναμμένη» δίπλα στα εικονίσματα.

Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!

Αυτά πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παίρνοντας την κυβέρνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφράζοντας την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της αριστερής προοδευτικής παράταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσόπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα.

Αυτα απο μένα …κατ’ αρχήν!

Υγ .Και είμαι απο αυτούς που τη Συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι απο το Σύριζα .

Αλλά μην κολλάμε δίπλα στην αποτίμηση και προβολή της συμφωνίας απο τους αρχιτέκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, τα φληναφλήματα περί «βιώσιμης ανάπτυξης» με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων “συγκλίσεων”».

To άρθρο Πυρά Πολάκη κατά Τσίπρα: Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button