lifestyle

«Προχώρησαν γρήγορα»: Γιατί ο Γουίλιαμ «είχε δίκιο που προειδοποίησε» τον Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Είχε δίκιο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που εξέφρασε τις ανησυχίες του στον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, στα πρώτα στάδια της σχέσης του με τη Μέγκαν Μαρκλ, αναφέρει βασιλικός ειδικός. 

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε δίκιο που ανησυχούσε για τον πρίγκιπα Χάρι στα πρώτα στάδια της σχέσης του με τη Μέγκαν Μαρκλ και για αυτό τον είχε προειδοποιήσει. 

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή The Sun’s Royal Exclusive στις 13 Ιουνίου, η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, είπε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν προχώρησαν τόσο γρήγορα στον έρωτά τους σε αντίθεση με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

«Η Κέιτ είχε 10 χρόνια για να δει πώς είναι η βασιλική ζωή», είπε η Jennie Bond.

«Πιστεύω ότι ήταν σημαντικό που είδε από νωρίς τους περιορισμούς και την έντονη δημοσιότητα που φέρνει. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια της σχέσης τους, μπόρεσε να διαπιστώσει ότι ίσως να μην της άρεσε – και ο Γουίλιαμ το είχε αντιληφθεί». 

Αυτός, κατά την άποψή της Bond, ήταν ο λόγος που ο Γουίλιαμ προσπάθησε να καθοδηγήσει ή να προειδοποιήσει τον Χάρι.

«Είσαι σίγουρος ότι δεν βιάζεσαι με τη σχέση σου με τη Μέγκαν;» τον ρωτούσε, όπως ανέφερε. «Φυσικά και ήταν προσβλητικό για τον Χάρι να αμφισβητείται με αυτόν τον τρόπο, αλλά πιστεύω ότι η πρόθεση του Γουίλιαμ ήταν καλή».

«Προχώρησαν γρήγορα»

Ο Χάρι και η Μέγκαν άρχισαν να βγαίνουν το 2016 αφού γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Γουίνδσορ τον Μάιο του 2018. Εν τω μεταξύ, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είχαν σχέση για οκτώ χρόνια πριν παντρευτούν το 2011.

Στα απομνημονεύματά του «Spare» του 2023, ο Χάρι αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του τον προειδοποίησε για την Μέγκαν , η οποία εκείνη την εποχή δούλευε ακόμα στο Χόλιγουντ στην επιτυχημένη σειρά «Suits».

«Είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός, ο,τιδήποτε μπορεί να συμβεί», φέρεται να είπε ο Γουίλιαμ στον Χάρι.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε επίσης στο βιβλίο του ότι είπε στον Γουίλιαμ ότι πίστευε ότι η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον βοήθησε να «βρει» τη Μέγκαν.

Ο Γουίλιαμ «έκανε ένα βήμα πίσω», ισχυρίστηκε ο Χάρι και είπε στον αδελφό του ότι «πήγαινε τα πράγματα υπερβολικά μακριά».


Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Αυτή τη στιγμή ζουν στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ, και είναι αποξενωμένοι από την οικογένεια.

To άρθρο «Προχώρησαν γρήγορα»: Γιατί ο Γουίλιαμ «είχε δίκιο που προειδοποίησε» τον Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button