Αθλητικά

«Προτιμώ 100% Εμπαπέ από Χάαλαντ και Βινίσιους»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, 18:07

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Καλεσμένος στην εκπομπή «El Partidazo» του ισπανικού ραδιοφώνου «Cadena COPE», ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ερωτηθείς για την προτίμησή του μεταξύ των Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι) και Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά:

«Με αυτά που κάνει, ο Βινίσιους μπορεί να γίνει η επόμενη “Χρυσή Μπάλα”. Είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί πολύ και είναι από τους παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Αλλά μεταξύ αυτού και του Μπαπέ, λέω Μπαπέ 100%», είπε Σιμεόνε.

Ανένδοτος ήταν και στη σύγκριση μεταξύ του Έρλινγκ Χάαλαντ και του Κίλιαν Εμπαπέ: «Μεταξύ Εμπαπέ και Χάαλαντ; Ο Εμπαπέ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που τα κάνει όλα καλά, σε ηλικία μόλις 24 ετών» ομολόγησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όταν ρωτήθηκε αν θα τον έβλεπε μια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αργεντινός προπονητής δεν απέκλεισε την ιδέα:

«Δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε εμείς στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει πάντα τους καλύτερους παίκτες. Για το ισπανικό πρωτάθλημα, αν ο Εμπαπέ έρθει στη Ρεάλ και ο Μέσι επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αυτό θα ήταν φανταστικό».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, 18:09

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button