Πολιτική

Προσωπική μου επιλογή η παρουσίαση του πόθεν έσχες πριν τις ευρωεκλογές

Απάντηση σε όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Alpha για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα social media.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου. Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές. Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο. ΥΓ: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Alpha είπε για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη:

«Δεν θα έπρεπε να είναι αντικείμενο συζήτησης θα έπρεπε να το είχε καταθέσει ήδη. Τα δικά του και του συζύγου του. Η σύζυγός μου κυνηγήθηκε λυσσαλέα από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υπέστη φορολογικό έλεγχο γραμμή γραμμή, τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, πολιτεύομαι 20 χρόνια. Ο κ. Κασσελάκης μας λέει ότι είναι ο μόνος έντιμος, ότι έχει καθαρά χέρια, βέβαια το πώς θα καταθέσει κάποιος πόθεν έσχες μέσα από μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη…είδομεν!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button