lifestyle

Προσέχω όσο μπορώ, έχω social media, αλλά δεν ασχολούμαι πολύ

«Θεωρώ ότι η δουλειά είναι πιο σημαντικό να προβάλλεται από κάτι άλλο» δήλωσε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και απάντησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και πόσο την προστατεύει.

«Εν τω μεταξύ, είδα ένα πλάνο που αγκαλιαζόταν με μια γυναίκα και λέει “πού το βρήκατε αυτό;”. Του λέω “πού να ξέρω; Κάτι θα έχεις κάνει” και μου λέει “πάντως δείχνει σαν προσωπικό”. Δεν έχουμε δει τίποτα προσωπικό δικό σου. Πραγματικά σε προσέχεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Αναστάσης Ροϊλός απάντησε: «Το ξέρω, ναι, προσέχω όσο μπορώ. Έχω social media, αλλά δεν ασχολούμαι πολύ. Δεν μπορώ λόγω χρόνου, αλλά και θεωρώ ότι η δουλειά είναι πιο σημαντικό να προβάλλεται από κάτι άλλο».

«Θεωρώ ότι μιλάω μέσα από την δουλειά μου. Σκέφτομαι ότι ζούμε σε μια εποχή υπερπληροφόρησης κι έρχεται και η παραπληροφόρηση, νομίζω αυτό με κάνει κάπως να μην θέλω να λέω πολλά.

Πολλές φορές τα μικρόφωνα που “έρχονται” κάπου έξω και θέλουν μια άποψη για ένα ζήτημα πέρα από τη δουλειά μας, γιατί οι ηθοποιοί να πρέπει να έχουν άποψη για όλα; Nα έχουν, αλλά γιατί να μιλήσουν γι’ αυτό σαν να είναι ένα πάνελ; Oχι μόνο οι ηθοποιοί, όλοι οι καλλιτέχνες», πρόσθεσε ο Αναστάσης Ροϊλός.

   

Ο γνωστός πρωταγωνιστής, που πριν από μερικές μέρες βραβεύτηκε με το βραβείο “Δημήτρης Χορν” αποκάλυψε ότι «δεν ήταν το όνειρο μου να γίνω ηθοποιός. Κάπως από μία αγάπη για την ποίηση και την λογοτεχνία, στην εφηβεία μου ήρθε. Ήμουν ανάμεσα στην Λογοτεχνία και στην Ψυχολογία. Μπήκα τελικά στην σχολή μετά από μια προτροπή καθηγήτριας μου και τότε ένιωσα ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει».

Για το βραβείο του δήλωσε ευγνώμων αλλά, όπως είπε, «το χειρότερο μου είναι ότι “είσαι ο καλύτερος”, τι σημαίνει είσαι ο καλύτερος; Δεν μπορούμε να μιλάμε – και ειδικά  στην υποκριτική – για τον καλύτερο ηθοποιό».

 

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι είναι πολύ ειλικρινής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «αν δεν πεις αυτό που σκέφτεσαι τι θα κάνεις; θα το κρατήσεις μέσα σου μέχρι να βγάλεις εξανθήματα;».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button